Ballonteam Wessel

De zon zien opkomen vanuit een luchtballon? Het is prachtig om te zien hoe de zon in de ochtend zijn eerste stralen over het landschap schijnt. Dit kunt u beleven tijdens een vaart van Ballonteam Wessel. Zowel in de winter als in de zomer kunt u hier een prachtige ballonvaart boeken, meestal worden vaarten in de ochtend of in de avond uitgevoerd. Wanneer u hier uw ballonvaart boekt, betekent dit dat u van begin tot eind alles meekrijgt; van het opvullen van de ballon tot het inladen van de ballonnen, om vervolgens te klinken met een glas champagne op uw ‘luchtdoop’!

Adres: Garderbroekerweg 198, 3774 JJ Kootwijkerbroek
Website: Ballonteam Wessel

Een belevenis die aan een sprookje doet denken

Het ervaren team garandeert u een ontspannen en veilige vaart; een belevenis die aan een sprookje doet denken. Het is ook mogelijk om uw ballonvaart te combineren met een picknick of diner. Ballonteam Wessel is gevestigd in Kootwijkerbroek, maar het is mogelijk om vanuit andere plaatsen op te stijgen, bijvoorbeeld vanuit uw eigen woonplaats (wel met uitzondering van de westelijke kustprovincies). Na afloop van deze onvergetelijke belevenis ontvangt u een certificaat als aandenken.

Bungalowparken nabij Ballonteam Wessel

Landgoed De IJsvogel

Geniet van de natuur, trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets. Vlakbij liggen typische plaatsjes als Otterlo en Barneveld. Adresje voor zowel rustzoekers als actievelingen.

Lees meer
De Boshoek

Dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad, naar de kinderboerderij, een balletje trappen op het sportveld en naar het activiteitenbos.

Lees meer
Vakantiepark Ackerstate

Neem een verfrissende duik in het binnen- en buitenzwembad mét twee waterglijbanen, ravot in de speeltuin en voor wie durft kan naar het trampolinepark.

Lees meer
Park Berkenrhode

Verscholen in de bossen van de Veluwe ligt Berkenrhode! Eindeloos wandelen en fietsen en is het na een dagje natuur heerlijk thuiskomen in de luxe bos lodges.

Lees meer
Bospark Garderen

In de vroege morgen maakt u een wandeling door het bos. Neem een duik in het buitenzwembad of ontspan in het wellness centrum. Maar ook een uitstapje is zo gemaakt.

Lees meer
Landgoed de Scheleberg

Geniet van rust en ruimte, duik in het buitenzwembad en sla een balletje op de tennisbaan. Nadien is het heerlijk thuiskomen in de luxe bungalows.

Lees meer
De Berkenhorst

Op De Berkenhorst kunt u genieten van de vele mogelijkheden op het park zelf, de natuur van de Veluwe en de ruime keuze aan uitstapjes in de omgeving.

Lees meer
De Hertshoorn

De Hertshoorn is een kindvriendelijke camping op de Veluwe. Met een indoorspeeltuin, binnenzwembad en voor tieners is er een apart programma.

Lees meer
Recreatiepark ’t Gelloo

De uitvalsbasis voor het verkennen Nationaal Park de Hoge Veluwe. Na een dagje natuur- en cultuur duikt u het zwembad in en geniet u na in uw knusse chalet.

Lees meer
Zandstrand op Vakantiepark De Zanding
Droompark de Zanding

Er even tussenuit met kinderen doet u op de Zanding, gelegen aan een recreatiemeer op de Veluwe. Gaaf is het ‘Avonturen Survival Eiland’ en het nieuwe binnenzwembad.

Lees meer