Boerderij Nellesteijn

Boerderij Nellesteijn, gelegen aan de rand van Wassenaar, is een familiebedrijf met een moderne melkveehouderij. Dagelijks worden de koeien hier met liefde verzorgd en de melk die ze produceren, wordt gebruikt voor het maken van ambachtelijke boerenkaas, zuivel en roomijs, allemaal verkrijgbaar in de boerderijwinkel. U bent van harte welkom om deze heerlijke zelfgemaakte kazen en zuivelproducten te proeven en te kopen. Maar Boerderij Nellesteijn biedt meer dan alleen een boerderijwinkel. Tijdens openingstijden kunt u ook een kijkje nemen in de stallen en in het voorjaar (maart en april) is een rondleiding ook mogelijk. Breng in het voorjaar ook een bezoek aan de schapenstal waar lammetjes geboren worden. Een leuke ervaring, vooral voor kinderen, die de lammetjes kunnen bewonderen en aaien.

Adres: Maaldrift 6, 2241 BN Wassenaar
Website: Boerderij Nellesteijn

Bungalowparken nabij

Boerderij Nellesteijn

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Park Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.