Boerderij Wennekers

Hoe gaat het erop een biologische boerderij aan toe? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op de biologische Boerderij Wennekers in Hobrede, een plaatsje tussen Purmerend en de Oosthuizen. Hier kunt u tijdens een fietstocht pauzeren en een kopje koffie of thee zetten of een sapje drinken om weer op krachten te komen.

Adres: Hobrede 16, 1477 EH  Hobrede

Leuk dagje uit voor het gezin

Verken daarna het mooie boerenbedrijf en leer hoe ze hier hun biologische koeien houden. Er worden ook vleespakketten verkocht, niet alleen rundvlees, maar ook lamsvlees en zelfs wilde ganzenvlees. Maar ook voor boerderijpret bent u hier aan het juiste adres. Al ooit een partijtje boerengolf gespeeld? Hier kan het! Het is de bedoeling dat u met een klomp aan een stok een grote bal in een ‘hole’ speelt. Vaak speelt u gewoon tussen de koeien of de schapen. Schuiven de wolken voor de zon en begint het te druppelen, dan kunt u in de schuur ook miniboerengolf spelen! Daarnaast zijn er ook andere activiteiten, zoals kanovaren, boerenzeskamp en klompen schilderen.

Bungalowparken nabij Boerderij Wennekers

Westerkogge

Westerkogge is een gemoedelijk park met een buitenzwembad. Spring op de fiets en ontdek de omgeving of huur een boot en vaar het Markermeer op.

Lees meer
Marinapark Volendam

Gebouwd in typisch Volendamse stijl en gelegen pal aan het IJsselmeer in Volendam. Met een eigen jachthaven, zandstrandje en een overdekt zwembad en peuterbad.

Lees meer
Landal Volendam

Landal Volendam is een rustig vakantiepark dat gelegen is aan het Markermeer in Volendam. Volendam centrum en de haven liggen op wandelafstand.

Lees meer
Villapark De Rijp

De Rijp biedt voor de hele familie vertier; van speeltuin tot wellness en van een binnenzwembad tot bootverhuur! Bovendien ligt het Hollandse landschap aan uw voeten.

Lees meer
Resort Poort van Amsterdam

Naar Amsterdam of Haarlem? Of met een boot het water op? Het is hier mogelijk. Na een dag oer-Hollands genieten, duikt u het zwembad in en komt u tot rust in de sauna.

Lees meer
Droompark Molengroet

Wandel door de duinen en over het strand, maar ook Alkmaar, beroemd om de kaasmarkt ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en geniet van de zon op de ligweide.

Lees meer
Speeltuin op DroomPark Buitenhuizen
Droompark Buitenhuizen

In natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude zijn veel wandel- en fietsroutes. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij. Plons in het buitenzwembad en ontspan in de sauna.

Lees meer
Droompark Spaarnwoude

In Natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude ligt DroomPark Spaarnwoude. In de omliggende natuur kunt u wandelen en fietsen. Maar ook Amsterdam ligt vlakbij.

Lees meer
Recreatiepark de Woudhoeve

De Woudhoeve is een prima keuze voor zowel gezinnen als rustzoekers. Met een buitenzwembad, speeltuin en een parkrestaurant. Alkmaar ligt vlakbij.

Lees meer
EuroParcs Resort Markermeer

Resort Markermeer is gelegen aan het Markermeer en de ideale vakantiebestemming voor waterliefhebbers! Maak een boottocht of duik bij mooi weer in het meer.

Lees meer