Boerderij Wennekers

Hoe gaat het erop een biologische boerderij aan toe? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op de biologische Boerderij Wennekers in Zeevang, een plaatsje in de gemeente Edam/Volendam en vlak bij Purmerend en de Beemster. Hier kunt u tijdens een fietstocht pauzeren en een kopje koffie of thee zetten of een sapje drinken om weer op krachten te komen. Verken daarna het mooie boerenbedrijf en leer hoe ze hier hun biologische koeien houden. Er worden ook vleespakketten verkocht, niet alleen rundvlees, maar ook lamsvlees en zelfs wilde ganzenvlees.

Maar ook voor boerderijpret bent u hier aan het juiste adres. Al ooit een partijtje boerengolf gespeeld? Hier kan het! Het is de bedoeling dat u met een klomp aan een stok een grote bal in een ‘hole’ speelt. Vaak speelt u gewoon tussen de koeien of de schapen. Schuiven de wolken voor de zon en begint het te druppelen, dan kunt u in de schuur ook miniboerengolf spelen! Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere activiteiten, zoals kanovaren, boerenzeskamp en klompen schilderen.

Frank & Els Wennekers
Hobrede 16
1477 EH  Hobrede
Website: Boerderijwennekers.nl

Bungalowparken nabij Boerderij Wennekers

Westerkogge

Westerkogge is een gemoedelijk vakantiepark nabij Hoorn. Wilt u Hoorn en omgeving verkennen, spring op de fiets of huur een boot en vaar het Markermeer op.

Lees meer
Marinapark Volendam

Gebouwd in typisch Volendamse stijl en gelegen pal aan het IJsselmeer in Volendam. Met een eigen jachthaven, zandstrandje en een overdekt zwembad en peuterbad.

Lees meer
Villapark De Rijp

De Rijp biedt voor de hele familie vertier; van speeltuin tot wellness en van een binnenzwembad tot bootverhuur! Bovendien ligt het Hollandse landschap aan uw voeten.

Lees meer
Resort Poort van Amsterdam

Naar Amsterdam of Haarlem? Of met een boot het water op? Het is hier mogelijk. Na een dag oer-Hollands genieten, duikt u het zwembad in en komt u tot rust in de sauna.

Lees meer