Boerderij Wennekers

Hoe gaat het erop een biologische boerderij aan toe? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen op de biologische Boerderij Wennekers in Hobrede, een plaatsje tussen Purmerend en de Oosthuizen. Hier kunt u tijdens een fietstocht pauzeren en een kopje koffie of thee zetten of een sapje drinken om weer op krachten te komen.

Adres: Hobrede 16, 1477 EH  Hobrede

Leuk dagje uit voor het gezin

Verken daarna het mooie boerenbedrijf en leer hoe ze hier hun biologische koeien houden. Er worden ook vleespakketten verkocht, niet alleen rundvlees, maar ook lamsvlees en zelfs wilde ganzenvlees. Maar ook voor boerderijpret bent u hier aan het juiste adres. Al ooit een partijtje boerengolf gespeeld? Hier kan het! Het is de bedoeling dat u met een klomp aan een stok een grote bal in een ‘hole’ speelt. Vaak speelt u gewoon tussen de koeien of de schapen. Schuiven de wolken voor de zon en begint het te druppelen, dan kunt u in de schuur ook miniboerengolf spelen! Daarnaast zijn er ook andere activiteiten, zoals kanovaren, boerenzeskamp en klompen schilderen.

Bungalowparken nabij

Boerderij Wennekers

Park Westerkogge

Westerkogge is een gemoedelijk park met een buitenzwembad. Spring op de fiets en ontdek de omgeving of huur een boot en vaar het Markermeer op.

Marinapark Volendam

Gebouwd in typisch Volendamse stijl en gelegen pal aan het IJsselmeer in Volendam. Met een eigen jachthaven, zandstrandje en een overdekt zwembad en peuterbad.

Landal Volendam

Landal Volendam is een rustig vakantiepark dat gelegen is aan het Markermeer in Volendam. Volendam centrum en de haven liggen op wandelafstand.

De Rijp

De Rijp biedt voor de hele familie vertier; van speeltuin tot wellness en van een binnenzwembad tot bootverhuur! Bovendien ligt het Hollandse landschap aan uw voeten.

Roompot Park Wijdenes

Op Roompot Park Wijdenes staat de natuurbeleving centraal. Het autoluwe vakantiepark ligt pal aan het Markermeer, hier kunt u eindeloos kijken over het kabbelende water en hoort u de vogels fluiten.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.