Roompot Park Wijdenes

Op Roompot Park Wijdenes staat de natuurbeleving centraal. Het autoluwe vakantiepark ligt pal aan het Markermeer, hier kunt u eindeloos kijken over het kabbelende water en hoort u de vogels fluiten. U verblijft in duurzame lodges en de vissersstadjes als Hoorn en Medemblik liggen binnen handbereik.

  • Ideaal om tot rust te komen
  • Een kleinschalig duurzaam vakantiepark
  • Rust en ruimte, direct aan het Markermeer

Boek Roompot Park Wijdenes direct bij Roompot:

Roompot Park Wijdenes

Roompot Park Wijdenes ligt direct aan het Markermeer! Ideaal dus voor water en bootliefhebbers. Maar ook als u gesteld bent op rust is Roompot Park Wijdenes een goede keuze. Spring op de fiets en geniet van de uitgestrekte weilanden en van het weidse polderlandschap. Maar ook de gezellige visserssteden als Hoorn, Enkhuizen en Medemblik zijn aanraders om te bezoeken.

Wat is er te doen op Roompot Park Wijdenes?

Vakantiepark Wijdenes is een oase van rust, tussen de weilanden en polders van het Noord-Hollandse platteland. Hier hoort u de vogels fluiten en het water kabbelen. Kortom, een schitterende plek waar de natuurbeleving centraal staat. Hierdoor is er veel aandacht voor de duurzaamheid van het vakantiepark en de vakantiewoningen. Zo hebben de lodges geen gasaansluiting, zijn ze optimaal geïsoleerd en mooi landschappelijk ingepast.

Rust zoekers zijn hier dus aan het juiste adres! Maar het vakantiepark is ook een uitstekende uitvalsbasis om de vissersstadjes Hoorn, Enkhuizen en Medemblik te bezoeken. Of wat dacht u van surfen en een zeiltocht op het Markermeer? Of zoek in de directe omgeving een van de diverse strandjes op. Roompot Wijdenes ligt bovendien aan Nederlands oudste dijk: de Westfriese Omringdijk. Spring op de fiets en fiets een van de vele mooie fietsroutes die hier zijn uitgestippeld.

Op het autoluwe vakantiepark Wijdenes is duurzaamheid dus belangrijk! U verblijft dan ook een gasloze lodges, met zonnepanelen op de sedumdaken en is bij de bouw gebruikgemaakt van duurzame materialen. Zalig zijn ook de grote ramen en het fijne terras. Ook comfort is er voldoende. Oftewel, na een actief dagje kunt u zich in alle rust terugtrekken in een van de lodges.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur

Plattegrond Roompot Park Wijdenes

Bekijk hier de plattegrond van de Roompot Park Wijdenes (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Roompot Park Wijdenes

Aanbiedingen

Last-minute weg met Roompot

Check hier de laatste plekjes voor de komende vier weken. Fijne bestemmingen in Nederland waar u morgen al van een heerlijke vakantie kunt genieten om…

Naar aanbieding

Kom deze zomer tot rust bij Roompot

Vier uw zomervakantie op een van de fijne Roompot vakantieparken. Of u ruimte, natuur of juist een actieve vakantie zoekt, er is voor elk wat…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.