De Bikkelse bossen

De Bikkelse bossen ook wel de ‘Brouwhuissche Heide’ of ‘Vlierdense bossen’ genoemd, is een gebied met zandverstuivingen en jeneverbesstruiken. Deze omgeving en de grillige vormen van de jeneverbesstruik prikkelden de fantasie van onze voorouders. Hier dacht men tussen de laaghangende nevelflarden en de langs de maan voorbijschuivende wolken geesten te zien. Vandaar dat dit gebied ook bekend is als de tutjesberg (tutjes = oude wijven).

Bungalowparken nabij De Bikkelse bossen

Bospark de Bikkels

Brabantse gastvrijheid en vele fiets- en wandelroutes langs de natuur. Dit beleef je op Bospark De Bikkels, gelegen in, hoe kan het ook anders ‘de Bikkelse bossen’.

Lees meer
Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Lees meer
Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer
Het Meerdal

Familiepret beleeft u op Het Meerdal. Met uitgebreide faciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sportvoorzieningen.

Lees meer