De Bikkelse bossen

De Bikkelse bossen die ook wel de ‘Brouwhuissche Heide’ of ‘Vlierdense bossen’ worden genoemd, is een gebied met zandverstuivingen en jeneverbesstruiken. Op deze zandverstuiving groeit de beschermde jeneverbesstruik met ‘bikkelharde’ besjes, vandaar de Bikkelse bossen! Leuk om te weten: De grillige vorm van de jeneverbesstruik deed bij onze voorouders de fantasie op hol slaan. Bij het opstijgen van nevelflarden uit de struik en het voorbij schuiven van wolken langs de maan dacht men spoken te zien

Bungalowparken nabij De Bikkelse bossen

Vakantiepark Prinsenmeer

Dolle waterpret in het zwemparadijs en relaxen in de sauna of het Turks stoombad. Heerlijk! Gaaf is ook de recreatievijver met drie spectaculaire waterglijbanen.

Lees meer
Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer
Het Meerdal

Familiepret beleeft u op Het Meerdal. Met uitgebreide faciliteiten als een tropisch zwembad met superlange waterglijbaan, indoorspeeltuin en veel sportvoorzieningen.

Lees meer