Park de Peel

Op zoek naar rust, ruimte en fiets- en wandelt u graag, dan is Park De Peel het perfect vakantie adres voor u! Dit autovrije vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving waar u uren kunt ronddwalen. Speel gezellig een partijtje midgetgolf en nagenieten kan in een knusse bungalow.

  • Autovrij vakantiepark
  • Ideaal voor wandelaars en rustzoekers
  • Knusse bungalows in het groen

Boek Park de Peel direct bij Roompot:

Park de Peel

Roompot Park de Peel ligt in Vlierden, midden op het Brabantse platteland. De Groote Peel één van Nederlands mooiste natuurgebieden ligt om de hoek. Hier kunt u uren dwalen overknuppelbrugentjes en tal van verharde- en onverharde paadjes. Tijdens uw wandeltochten wordt u getrakteerd op open moerassen, uitgestrekte vennen,landerijen en tal van vogels. Leuk is ook een bezoekje aan het schilderachtige Griendtsveen. Dit dorpje heeft een beschermd dorpsgezicht en bij een bezoekje, lijkt het net of u terug de tijd in gaat. Met kinderen is een dagje ZooParc in Overloon en Toverland in Sevenum een must.

Wat is er te doen op vakantiepark de Peel?

De belangrijkste voorziening van Roompot Park de Peel is genieten van rust, ruimte en natuur.Park de Peel beschikt namelijk nagenoeg over geen parkvoorzieningen, wat de rust ten goede komt. Kinderen kunnen spelen in de speeltuin en is er een sportveldje. Bovendien kunnen uw kinderen het jaarrond gratis gebruik maken van het animatieprogramma op Bospark ’t Wolfsven. Altijd gezellig is ook een partijtje minigolf.

Vergeet ook niet om uw wandelschoenen of een fiets mee te nemen, want rondom Park de Peel vindt u uitstekende fiets- en wandelroutes. Via het uitgebreide fietsroute knooppunt fietst u langs de mooiste plekjes en dorpjes. Ook leuk, kies eens voor een van de thema routes, zoals de Van Gogh of de Death Valley fietsroute. Fietst u graag of-road of door de bossen? Dan is het Bakelse bossen of de Strabrechtse heide perfect.

Na een dagje dwalen door de natuur is het heerlijk thuiskomen in een van de knusse bungalows. Hier is alles voorhanden voor een aangename vakantie. U kunt zelf koken, maar u kunt ook een eetgelegenheid opzoeken in een van de omliggende dorpjes. Vraag bij de receptie naar de beste adresjes. Ook voor uw dagelijkse boodschappen moet u in de omliggende dorpjes zijn.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltoestel(len)
  • Speeltuin(en)
  • Sport-/ speelveld(en)
  • Tafeltennis

Plattegrond Park de Peel

Bekijk hier de plattegrond van de Park de Peel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Park de Peel

Bekijk hier de plattegrond van de Park de Peel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Park de Peel

Omgeving

Bospark de Bikkels ligt in Vlierden, een dorp in de gemeente Deurne in de provincie Noord-Brabant. De gemeente Deurne biedt u datgene wat u zoekt om eens lekker weg te gaan in uw eigen land; gezellig winkelen, een terrasje pikken, lekker uit eten en genieten van de Brabantse gastvrijheid.

Aanbiedingen

Geniet van het mooie weer bij Roompot

Check hier de laatste vrije plekjes voor de komende vier weken. Allemaal stuk voor stuk fijne bestemmingen die absoluut de moeite zijn! In de bossen,…

Naar aanbieding

Vier de zomer van 2022 bij Roompot!

Kom tot rust op het strand of dwaal door de groene natuur. Het is vakantie, u bepaalt! Een actieve dag eropuit gevolgd door een paar…

Naar aanbieding

Omboekgarantie bij Roompot

Bij Roompot kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van de periode of uw…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.