De Kromme Watergang

Wellicht dat u eventjes moet zoeken, naar het restaurant De Kromme Watergang. Dit is gevestigd in een voormalige kleuterschool, die omgetoverd is tot een modern en gezellig restaurant met een watertuin. Maar het is absoluut de moeite waard! Restaurant ‘De Kromme Watergang’ is namelijk een fameus restaurant dat is bekroond met 2 Michelinsterren.

Adres: Slijkplaat 6, 4513 KK Hoofdplaat
Website: De Kromme Watergang

Verse ingrediënten en uitstekende gastvrijheid

Dit is niet voor niets! De chefkok, Edwin Vinke, maakt alleen gebruik van de beste verse ingrediënten zoals: Verse vis, kreeft, krab en kokkels uit de Noordzee en groente en fruit uit de eigen grote moestuin. Door deze aanpak blijven de lijnen tussen de producten en de keuken zo kort mogelijk, wat de smaak en kwaliteit ten goede komt. Tel daarbij de uitstekende gastvrijheid van gastvrouw ‘Blanche Vinke’ en u proeft wat men bedoelt, met al dat heerlijks uit de Zeeuwse Wateren. Voor alle actuele informatie en openingstijden kunt u de website van Restaurant De Kromme Watergang bezoeken.

Bungalowparken nabij De Kromme Watergang

Village Scaldia

Kom naar Zeeland en geniet van de Noordzee en de natuur tijdens uw verblijf op Village Scaldia. Maak een strandwandeling en komt tot rust in de kleurrijke villa’s.

Lees meer
Vakantiepark Zeebad

Op zoek naar een familievakantie aan de Hollandse kust, dan is Zeebad een aanrader – op loopafstand van het strand en is er een binnenzwembad – Altijd waterpret!

Lees meer
Droompark Schoneveld

Schoneveld ligt pal aan de Noordzee, aan één van de schoonste stranden van Nederland. Een plek waar u elk seizoen kunt genieten van het strand en de duinen.

Lees meer
Camping Internationaal

Camping International is een rustige camping, waarbij persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Spetteren in het kleuterbad, maar ook het strand ligt vlakbij.

Lees meer
Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Resort Nieuwvliet-Bad is gelegen in Nieuwvliet-Bad op wandelafstand van de Noordzee. Wandel over het strand en in de duinen en neem een duik in het binnenzwembad.

Lees meer
Bad MeerSee

Het brede Zeeuwse strand is heerlijk vlakbij. Spring op de fiets en bezoek de dorpjes Sluis en Cadzand. Nadien is het heerlijk thuiskomen in uw luxe accommodatie.

Lees meer
Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach ligt in Zeeuws-Vlaanderen, een afwisselende en waterrijke streek die toeristen veel te bieden heeft.

Lees meer
Beach Resort Nieuwvliet-Bad

Op 150 meter van het strand ligt Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Het park is nog in aanbouw, maar is nu al de perfecte uitvalsbasis voor een break aan de Zeeuwse kust

Lees meer
Vakantiepark St. Pierre

Verblijft u graag aan het strand, ongeacht het seizoen? Dan is St. Pierre perfect! St. Pierre ligt op slechts enkele wandelminuten van het strand van Nieuwvliet-Bad.

Lees meer
Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

Lees meer