De Kromme Watergang

Wellicht dat u eventjes moet zoeken, naar het restaurant De Kromme Watergang. Dit is gevestigd in een voormalige kleuterschool, die omgetoverd is tot een modern en gezellig restaurant met een watertuin. Maar het is absoluut de moeite waard! Restaurant ‘De Kromme Watergang’ is namelijk een fameus restaurant dat is bekroond met 2 Michelinsterren.

Adres: Slijkplaat 6, 4513 KK Hoofdplaat
Website: De Kromme Watergang

Verse ingrediënten en uitstekende gastvrijheid

Dit is niet voor niets! De chefkok, Edwin Vinke, maakt alleen gebruik van de beste verse ingrediënten zoals: Verse vis, kreeft, krab en kokkels uit de Noordzee en groente en fruit uit de eigen grote moestuin. Door deze aanpak blijven de lijnen tussen de producten en de keuken zo kort mogelijk, wat de smaak en kwaliteit ten goede komt. Tel daarbij de uitstekende gastvrijheid van gastvrouw ‘Blanche Vinke’ en u proeft wat men bedoelt, met al dat heerlijks uit de Zeeuwse Wateren. Voor alle actuele informatie en openingstijden kunt u de website van Restaurant De Kromme Watergang bezoeken.

Bungalowparken nabij

De Kromme Watergang

Village Scaldia

Kom naar Zeeland en geniet van de Noordzee en de natuur tijdens uw verblijf op Village Scaldia. Maak een strandwandeling en komt tot rust in de kleurrijke villa's.

Vakantiepark Zeebad

Op zoek naar een familievakantie aan de Hollandse kust, dan is Zeebad een aanrader - op loopafstand van het strand en is er een binnenzwembad - Altijd waterpret!

EuroParcs Schoneveld

Schoneveld ligt pal aan de Noordzee, aan één van de schoonste stranden van Nederland. Een plek waar u elk seizoen kunt genieten van het strand en de duinen.

Park Waterdunen

Op en rond Molecaten Park Waterdunen waait overal de zilte zeebries. Hier vlak bij Breskens in Zeeuws-Vlaanderen beleeft u het beste van Zeeland.

Noordzee Resort Vlissingen

Noordzee Resort Vlissingen is perfect voor een (strand) vakantie aan de Hollandse kust! De boulevard met het zandstrand van Vlissingen ligt op slechts 250 meter.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.