Park Waterdunen

De ligging van Park Waterdunen in het getijdenlandschap in Zeeuws-Vlaanderen, maakt dat uw uitzicht telkens anders is. De vakantiehuisjes zijn verweven met het landschap. Zijn uw favoriete bezigheden vogels spotten, struinen door de duinen, watersporten of relaxen op het strand? Dat is dit de plek waar u moet zijn!

  • Nieuw vakantiepark
  • Nabij de Belgische grens
  • Ideaal voor natuur- en vogelliefhebbers

Boek Park Waterdunen direct bij Molecaten:

Park Waterdunen

Op en rond Molecaten Park Waterdunen waait overal de zilte zeebries. Hier vlak bij Breskens in Zeeuws-Vlaanderen beleeft u het beste van Zeeland. Hier kunt u echter niet alleen uitwaaien in de duinen en aan het strand, maar ook watersporten. Of maak een uitstapje naar België! Bezoek de bekende badplaats Knokke of laat u betoveren door de historische sfeer van Antwerpen. Andere tips voor leuke uitstapjes zijn: het Visserijmuseum in Breskens en het MuZEEum in Vlissingen.

Wat is er te doen op Molecaten Park Waterdunen?

Wat Park Waterdunen zo bijzonder maakt, is de altijd veranderende natuur, waar u door omringd wordt! Het belangrijkste motief om dit vakantiepark te boeken, is om te genieten van de natuur, de rust en de ruimte. Er zijn op Park Waterdunen dan ook geen uitbundige recreatievoorzieningen aanwezig. U wandelt zo het Natuurgebied Waterdunen in met wandelpaden en vogelkijkhutten en ook het strand ligt hier aan uw voeten. De zee nodigt u uit voor een verfrissende duik of wandel u naar een van de watersportscholen.

Wel kunt u op Park Waterdunen rekenen op een interessant animatieprogramma met activiteiten voor jong en oud. Daarnaast staan de behulpzame en vriendelijke medewerkers van de receptie voor u klaar. Ze vertellen u graag alles over de bezienswaardigheden in de regio, over de mooiste wandel- en fietsroutes en u vindt hier folders en kaarten. Daarbij kunt u op het park fietsen huren, zodat u Zeeuws-Vlaanderen kunt ontdekken.

U verblijft u in een stijlvol ingericht vakantiehuis midden tussen de duinen, slikken en schorren. U geniet hier van ruimte, privacy en uitzicht op de natuur. De vakantiehuizen zijn van alle moderne gemakken voorzien, is er een overdekt terras met tuinmeubilair en heerlijke grote ramen, voor een optimaal binnen en buiten gevoel. Er is geen restaurant op Park Waterdunen. Maar het gezellige centrum van Breskens met prima restaurants en gezellige cafés ligt op maar slechts 5 kilometer afstand!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Animatieprogramma (zomervakantie)

Plattegrond Park Waterdunen

Bekijk hier de plattegrond van de Park Waterdunen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Park Waterdunen

Aanbiedingen

De allerleukste zomer viert u bij Molecaten

Op zoek naar een bestemming voor de zomervakantie waar zowel u als uw kinderen zich goed vermaken? Bij Molecaten vindt u goede en kleinschalige vakantieparken.…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.