Deltapark Neeltje Jans

Zeeland is een waterrijke provincie. Het is daarom razend interessant en ook nog eens ontzettend leuk om een bezoek te brengen aan Deltapark Neeltje Jans, het grootste themapark over de Deltawerken vol bezienswaardigheden en spetterende attracties.

Deltapark Neeltje Jans

Op speelse wijze maken de kinderen kennis met de tweeledige relatie tussen Zeeland en de zee. Wat meteen opvalt, is de bijzondere locatie van het Deltapark Neeltje Jans, namelijk midden op zee. Neeltje Jans maakt onderdeel uit van de Oosterscheldekering en ligt halverwege de Oosterscheldekering tussen Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland.

Bij Deltapark Neeltje Jans is onnoemelijk veel te doen en te beleven. Iedereen zal zich hier fantastisch vermaken. U kunt hier op allerlei manieren alles te weten komen over de Deltawerken. Maak een rondvaart en bekijk de Deltawerken en de omgeving vanaf de boot, bezichtig de boeiende exposities, woon een filmvoorstelling bij of bezoek de Aquapolis, een enorm zeeaquarium met interactieve presentaties.

Spectaculair waterpretpark

Maar Deltapark Neeltje Jans beschikt ook over een spectaculair waterpretpark met fantastische attracties, die allemaal in het teken van water staan. Stap bijvoorbeeld eens in het schip de Moby Dick en laat u meevoeren over woeste oceanen. Ook de sensationele waterglijbaan zorgt voor de nodige pret. Vervolgens kunnen de kids zich helemaal uitleven op de waterspeelplaats. Neem zwemkleding mee, want het is hier één en al gespetter en gespat. Een ander groot hoogtepunt van Deltapark Neeltje Jans is de zeehondenshow. Ervaren trainers laten de zeehonden de mooiste kunstjes doen. Dat willen uw kinderen zeker niet missen.

Na een indrukwekkend dagje uit bij Deltapark Neeltje Jans, komt u tevreden terug bij uw vakantiepark in Zeeland. Hier kunt u een hapje eten bij één van de horecagelegenheden of in uw eigen comfortabele vakantiebungalow. Hebt u al nagedacht over wat u morgen voor leuks gaat doen? In Zeeland zijn er mogelijkheden te over.

Deltapark Neeltje Jans
lweg 5
Vrouwenpolder

Bungalowparken nabij Deltapark Neeltje Jans

De Banjaard

Geniet van het schone Noordzeestrand, pal tegenover De Banjaard. Uitwaaien, zwemmen in zee en wandelen door de duinen. Perfect voor een familievakantie in Zeeland.

Lees meer
Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort is het meest complete park van Zeeland, gelegen aan een fijn strand. Met voorzieningen als subtropisch zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Camping Duinoord

Kom naar Zeeland en geniet van de rust en de Noordzee. Maak een strandwandeling, volg een SUP-introductie les en pik een terrasje in het Zeeuwse Burgh-Haamstede. Heerlijk!

Lees meer
De Groote Duynen

Met het ruisen van de golven op de achtergrond, alle ruimte voor strandwandelingen en luieren op het strand is het hier altijd genieten geblazen. 

Lees meer
Residence ’t Hof van Haamstede

Geen grootschalig vermaak op Résidence ’t Hof van Haamstede, Hierdoor is het een fijn vakantieadresje, voor mensen die op zoek zijn naar een rustig park nabij de zee.

Lees meer
Duinpark ’t Hof van Haamstede

Op Duinpark ’t Hof van Haamstede wandelt u vanuit uw bungalow zo de duinen in, richting het strand en de Noordzee. Ideaal voor natuur- en zeeliefhebbers.

Lees meer
Villapark Livingstone

De zeewind door uw haren en het geruis van de golven, Burgh-Haamstede is de plek om uit te waaien. Villapark Livingstone is genieten aan zee.

Lees meer
Resort Haamstede

Zeeland, de provincie met de mooiste stranden en de meeste zonuren! Een provincie waar u lekker kunt uitwaaien. Nadien kunt u bijkomen in u luxe bungalow.

Lees meer
RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

Lees meer
Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Lees meer