Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk is een geliefd uitje! Jong en oud beleven hier een fijn dagje uit. Zo komt u oog in oog te staan met dolfijnen en kunt u kijken naar de spectaculaire dolfijnen- en zeeleeuwenshows. Let op; de dieren vinden het leuk om bezoekers nat te spetteren. U bent dus gewaarschuwd! Voor wie wil, kan tegen betaling, met een dolfijn op de foto. Naast dolfijnen, kunt u ook roggen, zeeleeuwen en zelfs haaien bekijken en aaien.

Adres: Strandboulevard Oost 1, 3841 AB Harderwijk

Bungalowparken nabij

Dolfinarium

Het Verscholen Dorp

Het Verscholen Dorp is een rustig en bosrijk bungalowpark waar zowel jonge gezinnen als stellen een fijne vakantie kunnen vieren.

Waterparc Veluwemeer

Wilt u een duik nemen in het binnenzwembad en kinderen ravotten in de indoor speeltuin? Of toch liever het water op? Op Waterparc Veluwemeer is het allemaal mogelijk.

Flevostrand

Flevostrand is gelegen aan het Veluwemeer en daarmee een uitstekende bestemming voor een vakantie op en aan het water. Of trek er op uit en verken de omgeving.

Haeghehorst

Plons het binnen- en buitenzwembad in, ravotten in de speeltuin, smul van de barbecue en wandel de Veluwse bossen in. Op en top genieten!

EuroParcs Bad Hoophuizen

Op Bad Hoophuizen verveelt u zich geen moment. Plons in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Bij mooi weer is ook het Veluwemeer een bron van vermaak.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.