Driving Valkenswaard

Paardenliefhebbers opgelet! Valkenswaard staat bekend om zijn zinderende paardensportevenementen, waaronder Driving Valkenswaard Internationaal (DVI). Hier kunt u genieten van mensport op het hoogste niveau met disciplines als dressuur, marathon en vaardigheid. U vindt dit spektakel net iets buiten Valkenswaard in het groene decor van Borkel en Schaft. Het is indrukwekkend om te zien hoe de paarden en hun menners in volle glorie de piste betreden!

Adres: Klein Schaft 5, 5556 VJ Borkel en Schaft
Website: Driving Valkenswaard

Een ideale bestemming voor een dagje weg

Driving Valkenswaard is een ideale bestemming voor een dagje weg met het gezin. Snuffel rond in de Promo Village met leuke stands met artikelen op het gebied van paardensport en lifestyle. Ook de jongste bezoekers hebben het hier naar hun zin in de Kids Village met leuke kinderactiviteiten, zoals knutselen of zich uitleven in de zandcontainer! Er worden diverse andere uitdagende activiteiten georganiseerd. Doet u mee aan de Bicycle Challenge of aan de Tug of War (touwtrekken)? Wat dit uitje nog aantrekkelijker maakt, is dat de toegang en ook de vele activiteiten gratis zijn! Driving Valkenswaard International vindt plaats op de terreinen van Exell Equestrian:

Bungalowparken nabij

Driving Valkenswaard

Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z'n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

TerSpegelt

Welk seizoen ook op vakantiepark TerSpegelt is verveling uitgesloten! Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en naast heel veel waterpret, heeft TerSpegelt ook heel veel sport- en speel activiteiten.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.