Driving Valkenswaard

Paardenliefhebbers opgelet! Valkenswaard staat bekend om zijn zinderende paardensportevenementen, waaronder Driving Valkenswaard Internationaal (DVI). Hier kunt u genieten van mensport op het hoogste niveau met disciplines als dressuur, marathon en vaardigheid. U vindt dit spektakel net iets buiten Valkenswaard in het groene decor van Borkel en Schaft. Het is indrukwekkend om te zien hoe de paarden en hun menners in volle glorie de piste betreden!

Driving Valkenswaard is een ideale bestemming voor een dagje weg met het gezin. Snuffel rond in de Promo Village met leuke stands met artikelen op het gebied van paardensport en lifestyle. Ook de jongste bezoekers hebben het hier naar hun zin in de Kids Village met leuke kinderactiviteiten, zoals knutselen of zich uitleven in de zandcontainer! Er worden diverse andere uitdagende activiteiten georganiseerd. Doet u mee aan de Bicycle Challenge of aan de Tug of War (touwtrekken)? Wat dit uitje nog aantrekkelijker maakt, is dat de toegang en ook de vele activiteiten gratis zijn!

Driving Valkenswaard International vindt plaats op de terreinen van Exell Equestrian:
Klein Schaft 5
5556 VJ Borkel en Schaft
Website: Drivingvalkenswaard.com

Bungalowparken nabij Driving Valkenswaard

Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Lees meer
De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

Lees meer
Vakantiepark Weerterbergen

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Lees meer