Flipje en Streekmuseum

Wie kent hem niet – Flipje uit de Betuwe! In het Flipje en Streekmuseum komt u alles te weten over Flipje en over het rijke verleden van Tiel. Zowel voor, tijdens als na de Tweede Wereld Oorlog. Bezoek de Flipje’s zaal met tekeningen, schilderijen en boekjes, waarin Flipje uiteraard de hoofdrol speelt. Bovendien komt u ook alles te weten over de jamfabriek ‘De Betuwe’. Hier zijn tussen 1885 en 1993 heel veel potten jam en vruchtensappen gemaakt. U kunt zelf in een grote originele jamketel roeren en luisteren naar de verhalen van medewerkers, die vertellen hoe zwaar het werk was in de jamfabriek. Wandel de stijlvolle stijlkamer binnen met een pratende kroonluchter, schilderijen en duur porselein. Leerzaam voor jong en oud is de Game HizzQuiz. Een game waarbij u veel te weten komt over het erfgoed van Gelderland.

Adres: Plein 48, 4001 LJ Tiel
Website: Flipje en Streekmuseum

Bungalowparken nabij

Flipje en Streekmuseum

De Thijmse Berg

De Thijmse Berg ligt in een prachtige wandel- en fiets streek. Nadien kunt u uitrusten in uw chalet, terwijl kinderen het buitenzwembad en spraypark bezoeken.

EuroParcs Aan de Maas

Europarcs Aan de Maas, ligt zoals de naam al doet vermoeden, direct aan een zijtak van de Maas! Perfect dus voor water- en watersportliefhebbers.

Landgoed Ginkelduin

Landgoed Ginkelduin is ideaal voor zowel de 55 plusser als voor gezinnen! Wandelen en fietsen en maak gebruik van de vele binnen- en buitenfaciliteiten.

Bonte Vlucht

Fietsen en boswandelingen maken, verken de stad Utrecht, ravotten in het buitenzwembad en 's avonds knus met z'n allen in een bos chalet. Op Bonte Vlucht is het mogelijk!

Landal Amerongse Berg

Amerongse Berg is een prima keuze voor rust en natuurliefhebbers! Maar plonzen in het binnenzwembad en spelen in de indoorspeeltuin is ook mogelijk.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.