Flipje en Streekmuseum

Wie kent hem niet – Flipje uit de Betuwe! In het Flipje en Streekmuseum komt u alles te weten over Flipje en over het rijke verleden van Tiel. Zowel voor, tijdens als na de Tweede Wereld Oorlog. Bezoek de Flipje’s zaal met tekeningen, schilderijen en boekjes, waarin Flipje uiteraard de hoofdrol speelt. Bovendien komt u ook alles te weten over de jamfabriek ‘De Betuwe’. Hier zijn tussen 1885 en 1993 heel veel potten jam en vruchtensappen gemaakt. U kunt zelf in een grote originele jamketel roeren en luisteren naar de verhalen van medewerkers, die vertellen hoe zwaar het werk was in de jamfabriek. Wandel de stijlvolle stijlkamer binnen met een pratende kroonluchter, schilderijen en duur porselein. Leerzaam voor jong en oud is de Game HizzQuiz. Een game waarbij u veel te weten komt over het erfgoed van Gelderland.

Adres: Plein 48, 4001 LJ Tiel
Website: Flipje en Streekmuseum

Bungalowparken nabij Flipje en Streekmuseum

De Thijmse Berg

De Thijmse Berg ligt in een prachtige wandel- en fiets streek. Nadien kunt u uitrusten in uw chalet, terwijl kinderen het buitenzwembad en spraypark bezoeken.

Lees meer
Camping De Rotonde

De Rotonde is een gemoedelijke camping voor zowel senioren èn gezinnen. Wandelen en fietsen langs de Linge en zwemmen en dobberen in het strandbad. Heerlijk!

Lees meer
Landgoed Ginkelduin

Landgoed Ginkelduin is ideaal voor zowel de 55 plusser als voor gezinnen! Wandelen en fietsen en maak gebruik van de vele binnen- en buitenfaciliteiten.

Lees meer
Bonte Vlucht

Fietsen en boswandelingen maken, verken de stad Utrecht, ravotten in het buitenzwembad en ’s avonds knus met z’n allen in een bos chalet. Op Bonte Vlucht is het mogelijk!

Lees meer
Landal Amerongse Berg

Amerongse Berg is een prima keuze voor rust en natuurliefhebbers! Maar plonzen in het binnenzwembad en spelen in de indoorspeeltuin is ook mogelijk.

Lees meer
Vakantiepark Herperduin

Vakantiepark Herperduin, is omgeven door veel groen en verblijft u, vlakbij de Maas, in witte rietgedekte bungalows, die volledig zijn ingericht en volop rust bieden.

Lees meer
Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Lees meer
De Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

Lees meer
RCN het Grote Bos

Op zoek naar een vakantiepark dat centraal gelegen is in Nederland, dan is RCN het Grote Bos op de Utrechtse Heuvelrug ideaal.

Lees meer
Vakantiepark Schaijk

Wandelen en uitrusten in de bungalows die een authentiek outdoorgevoel uitstralen. Kinderen gaan naar het spray-park of de indoorspeeltuin. Uniek is het dronepark

Lees meer