De Thijmse Berg

De Thijmse Berg ligt op de Utrechtse heuvelrug, een streek waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Nadien kunt u uitrusten in uw knusse chalet, terwijl uw kinderen dolle waterpret beleven in het buitenzwembad en het spraypark.

 • Wandelen en fietsen door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug
 • Mooi buitenzwembad, kinderbadje en gaaf piraten spraypark
 • Indoor speeltuin en gezellige kinderanimatie in de schoolvakanties

Boek hier De Thijmse Berg:

De Thijmse Berg

Vakantiepark de Thijmse Berg ligt nabij de Utrechtse heuvelrug. Een groene en bosrijke streek, waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Bovendien liggen de natuurgebieden Kwintelooijen en het Nationaal Park De Hoge Veluwe nabij. Met kinderen is een bezoekje aan het Ouwehands Dierenpark in Rhenen en het Nationaal militair museum een aanrader. Cultuur snuiven kan in kasteel Amerongen en bezoek en beklim ook de Pyramide van Austerlitz.

Wat is er te doen op vakantiepark Thijmse Berg

Naast de veelzijdige omgeving biedt vakantiepark de Thijmse Berg ook voldoende vermaak. Zo is vanaf de meivakantie het verwarmd buitenzwembad geopend. Zwemmen, dobberen, lekker luieren en genieten van de zon op een van de ligstoelen of het grasveldje rondom het buitenzwembad. Supergaaf is ook het spraypark met peuterbadje. Met name leuk voor de allerjongste gasten. Volop waterpret, terwijl u vanaf het terras een oog je in het zeil houdt. Perfect!

Naast waterpret heeft vakantiepark de Thijmse Berg ook speelvoorzieningen. Zo liggen er verspreid over vakantiepark de Thijmse Berg diverse speeltuinen, waar kinderen eindeloos kunnen klimmen, klauteren, glijden en in de zandbak kunnen spelen. Is het weer wat minder, dan biedt de indoorspeeltuin uitkomst! Bovendien staat ook het recreatieteam klaar om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Zou u de Utrechtse Heuvelrug willen verkennen? Huur dan een fiets en bij de receptie liggen de prachtige fietsroutes al voor u klaar. 

Trek gekregen na een dagje op vakantiepark de Thijmse Berg, dan kunt u aanschuiven in restaurant ’t Paviljoen. Bij mooi weer is het terras met een prachtig uitzicht een echte aanrader. Liever een snelle hap, dan biedt de snackbar uitkomst. Lekker makkelijk is ook de broodjes- en ontbijtservice. Voor al uw dagelijkse boodschappen moet u in Rhenen zijn. U verblijft in knusse chalets die gelegen zijn in het groen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad
 • Spraypark

Horeca

 • Restaurant
 • Snackbar
 • Broodjesservice

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Indoorspeeltuin
 • Animatieteam
 • Fietsverhuur

Plattegrond De Thijmse Berg

Bekijk hier de plattegrond van de De Thijmse Berg (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Thijmse Berg

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.