De Thijmse Berg

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)110

De Thijmse Berg ligt op de Utrechtse heuvelrug, een streek waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Nadien kunt u uitrusten in uw knusse chalet, terwijl kinderen dolle waterpret beleven in het buitenzwembad en spraypark.

thijmseberg
thijmseberg-d
thijmseberg-a
thijmseberg-aa
thijmseberg-s
thijmseberg-dd
thijmseberg-b
thijmseberg-z
thijmseberg-xx

De Thijmse Berg

Vakantiepark de Thijmse Berg ligt nabij de Utrechtse heuvelrug. Een groen en bosrijke streek, waar u prachtige wandel- en fietstochten kunt maken. Bovendien liggen de natuurgebieden Kwintelooijen en het Nationaal Park De Hoge Veluwe nabij. Met kinderen is een bezoekje aan het Ouwehands Dierenpark in Rhenen en het indoorparadijs de Schatkids een aanrader. Cultuur snuiven kan in kasteel Amerongen en kunst liefhebbers bezoeken het Kröller-Müller Museum.

Wat is er te doen op vakantiepark Thijmse Berg

Naast de veelzijdige omgeving biedt vakantiepark de Thijmse Berg ook voldoende vermaak. Zo is vanaf de meivakantie het verwarmd buitenzwembad geopend. Zwemmen, dobberen, lekker luieren en genieten van de zon, op een van de ligstoelen. Heerlijk! Supergaaf is ook het spraypark met peuterbadje. Met name leuk voor de allerjongste kinderen. Volop waterpret, terwijl u vanaf het terras een oog je in het zeil houdt. Ideaal!

Naast waterplezier biedt vakantiepark de Thijmse Berg ook veel sport- en speelvoorzieningen. Wat dacht u van de voetbalkooi of sla een balletje op de tennisbaan. Zoekt u toch wat meer actie? In samenwerking met ‘Sport Totaal’ worden er outdoor activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Denk aan kanovaren, solextochten en survivalen. Ook aan de allerjongste gasten is gedacht. Zo is er een animatieteam en een indoorspeeltuin.

Trek gekregen na een dagje op vakantiepark de Thijmse Berg, dan kunt u aanschuiven in restaurant ’t Paviljoen. Bij mooi weer is ook het terras geopend! Liever een snelle hap, dan biedt de snackbar uitkomst. Lekker makkelijk is ook de broodjes- en ontbijtservice. Voor al uw dagelijkse boodschappen moet u in Rhenen zijn. U verblijft in knusse chalets die gelegen zijn in het groen.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad
 • Spraypark

Sport/Spel

 • Indoorspeeltuin
 • Animatieteam
 • Outdoor sporten
 • Voetbalkooi
 • Tennisbaan

Horeca

 • Restaurant
 • Snackbar
 • Broodjesservice
Algemeen
 • Receptie

Bungalowparken nabij De Thijmse Berg

Amerongse Berg

Amerongse Berg is een prima keuze voor rust en natuurliefhebbers! Maar plonzen in het binnenzwembad en spelen in de indoorspeeltuin is ook mogelijk.

Lees meer
De Wielerbaan

Waterpret in het binnenzwembad en meedoen met het recreatieteam. Verken ook de omgeving, want de Veluwe, als ook de Utrechtse Heuvelrug liggen aan uw voeten.

Lees meer
Speeltuin Molecaten Ginkelduin
Landgoed Ginkelduin

Landgoed Ginkelduin is ideaal voor zowel de 55 plusser als voor gezinnen! Wandelen en fietsen en maak gebruik van de vele binnen- en buitenfaciliteiten.

Lees meer
Bospark Ede

Bospark Ede is perfect voor gezinnen als ook voor rust- en natuurliefhebbers. Duik in het buitenzwembad en fiets- en wandelaars kunnen dwalen over de vele routes.

Lees meer
Landgoed Ruwinkel

Ruwinkel is dé uitvalsbasis voor dagtrips in de Gelderse vallei. Of neem een duik in het binnenzwembad, ontspan in de sauna en schuif aan in het pannenkoek restaurant.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor De Thijmse Berg

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.