Float Centrum Zeeland

Toe aan wat ontspanning? Dan is Float Centrum Zeeland wat u zoekt. Hier kunt u heerlijk tot rust komen tijdens een massage of floating sessie. Floating is van oorsprong een medisch -therapeutisch middel, maar tegenwoordig kan iedereen een floating sessie ondergaan. Tijdens het floaten sluit u zich voor eventjes af en drijft u op het warm water, met op de achtergrond een rustig muziekje. Door de rust en warmte voelt u de spanning van zich afglijden. Daarnaast is het ook mogelijk om een massage te ondergaan. 

Adres: Dorpsdijk 32d, 4354AD Vrouwenpolder
Website: Float Centrum Zeeland

Bungalowparken nabij

Float Centrum Zeeland

RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

De Groote Duynen

Met het ruisen van de golven op de achtergrond, alle ruimte voor strandwandelingen en luieren op het strand is het hier altijd genieten geblazen. 

De Banjaard

Geniet van het schone Noordzeestrand, pal tegenover De Banjaard. Uitwaaien, zwemmen in zee en wandelen door de duinen. Perfect voor een familievakantie in Zeeland.

Bos en Duin

De meeste zonuren van Nederland, schone stranden en schitterende duinen! Kom vakantie vieren op Bos en Duin in de populaire badplaats Oostkapelle.

Domein Het Camperveer

Domein Het Camperveer is een rustig vakantieadres, aan het Veerse Meer en dus ideaal voor watersporters. Maar ook het historische stadje Veere ligt nabij!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.