Bos en Duin

De meeste zonuren van Nederland, schone stranden en schitterende duinen! Kom vakantie vieren op Roompot Bos en Duin in de populaire badplaats Oostkappele! Hier staat u na een wandeling van slechts 9 minuten op het Noordzeestrand.

  • Ideale bestemming voor een strand-, fiets- en wandelvakantie
  • Heerlijk rustig vakantiepark zonder recreatievoorzieningen
  • Gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Parel

Boek Bos en Duin direct bij Roompot:

Bos en Duin

Roompot Bos en Duin ligt in de gezellige badplaats Oostkapelle in Zeeland, vlakbij Domburg. Dit is een heerlijke vakantiestek voor de hele familie. Het Roompot park grenst aan een schitterend duinlandschap en diverse stranden in de buurt, hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk dat staat voor schone en veilige stranden. De omgeving leent zich ook voor mooie wandel- en fietstochten. Bezoek met de kinderen het nabijgelegen Deltapark Neeltje Jans.

Wat is er te doen op vakantiepark Bos en Duin?

Zeker als u een strand- en zeeliefhebber bent, dan is Roompot Bos en Duin perfect. Na een wandeling van slechts 9 minuten, staat u op het Noordzeestrand. De grootste zandbak, die kinderen zich maar kunnen wensen, ligt aan hun voeten. Maar ook spelen in de branding en luieren in de zon. Heerlijk! Is het weer wat minder, een strandwandeling kan altijd! Bovendien liggen er diverse strandpaviljoens, waar u na een strandwandeling terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Op Bos en Duin zijn nagenoeg geen voorzieningen. Wel is er een speeltuintje en een sportveldje. Meer voorzieningen zijn er niet! U heeft als gast van Bos en Duin wel gratis toegang tot alle voorzieningen van vakantiepark Hof Domburg. Hof Domburg ligt op zo’n 12 autominuten en beschikt over veel sport- en speelvoorzieningen, een subtropisch zwemparadijs en wellnesscentrum De Parel.

Roompot Bos en Duin heeft geen eigen eetgelegenheid. U kunt er voor kiezen om zelf uw maaltijd te koken, maar u bent ook zo in Oostkapelle. Dit is een gezellige badplaats met winkeltjes en restaurants. Ook Domburg is een aanrader. U verblijft in eenvoudige en geschakelde bungalows, die rustig gelegen zijn.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Nabij het strand

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Sport/speelveld
  • Speeltuin

Plattegrond Bos en Duin

Bekijk hier de plattegrond van de Bos en Duin (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Bos en Duin

Aanbiedingen

Last-minute weg met Roompot

Check hier de laatste plekjes voor de komende vier weken. Fijne bestemmingen in Nederland waar u morgen al van een heerlijke vakantie kunt genieten om…

Naar aanbieding

Kom deze zomer tot rust bij Roompot

Vier uw zomervakantie op een van de fijne Roompot vakantieparken. Of u ruimte, natuur of juist een actieve vakantie zoekt, er is voor elk wat…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.