Flora Boskoop

Op zoek naar een unieke locatie voor een hapje en een drankje of een feestje? dan bent u bij Flora Boskoop aan het juiste adres! Hier kunt u eten en feesten in een historisch gebouw. Het gebouw deed in vervlogen tijden dienst als theater. Daarna werd het omgebouwd tot betonmolenfabriek. Vervolgens werd het echter weer gerestaureerd als theater. Nu is hier ook een restaurant gevestigd en worden er regelmatig feestavonden en theatervoorstellingen georganiseerd.

Adres: Parklaan 4 2771 GB Boskoop
Website: Flora Boskoop

Sfeervol en helemaal van deze tijd!

Flora Boskoop is ook de ideale plek om tijdens een fietstocht door het Groene Hart uit te rusten op het terras langs de prachtige rozentuin. Een romantisch plekje! Niet vreemd dat veel stellen Flora Boskoop kiezen als trouwlocatie! Vindt u het ook leuk om eens een keer een gokje te wagen? Er is hier ook een casino aanwezig. Een bijzondere wetenswaardigheid over Flora Boskoop is dat het sinds 2001 een rijksmonument is. Kortom, een bijzondere locatie om een gezellige tijd te beleven.

Bungalowparken nabij

Flora Boskoop

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Park Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.