GaiaZOO

De GaiaZOO in Zuid-Limburg is een schitterende dierentuin en een echte aanrader voor de dierentuinliefhebber. Niet voor niets wordt de GaiaZOO zeer druk bezocht! De dierentuin is mooi aangeplant en uw bezoekje begint op de Afrikaanse Savanna, waar neushoorns, giraffen en leeuwen, rondwandelen in hun natuurlijke omgeving. Bewonder ook de grootste flamingokolonie van Europa en wandel door het Rainforest met slingerende en klimmende apen. Ook het limburgHUIS mag u niet overslaan! Hier maakt u kennis met bijzondere en bedreigde Limburgse diersoorten.

Bovendien heeft de GaiaZOO ook een aantal bijzondere dieren, die nagenoeg niet in andere Nederlandse dierentuinen voorkomen, zoals een roedel boshonden, een muskusos en een grootoorvos. Wilt u echt alles weten, ga dan mee op verkenning onder begeleiding van een deskundige gids. Leuk en leerzaam voor jong en oud!  Voor kinderen is er het geweldige en overdekte Dino Speelpark. Hier wanen uw kinderen zich echt in Jurassic Park. Voor een hapje of drankje kunt u terecht in de verschillende horecagelegenheden.

Website: www.gaiazoo.nl
Adres: Dentgenbachweg 105, Kerkrade

Bungalowparken nabij GaiaZOO

Bungalowpark Simpelveld

Op zoek naar een vakantieadres, vlakbij huis maar toch in een niet-alledaagse omgeving? Verblijft dan op park Simpelveld, gelegen in het Limburgse Heuvellandschap.

Lees meer
Resort Brunssummerheide

Vanuit Resort Brunssummerheide ontdekt u niet alleen Maastricht, maar ook het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt aan uw voeten.

Lees meer
Hoog Vaals

Op zoek naar een vakantieadres, dicht bij huis maar toch in een unieke en niet-alledaagse omgeving? Dan kunnen we Hoog Vaals, in Zuid-Limburg aanraden.

Lees meer
Reevallis

Landal Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Lees meer
Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer
Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Lees meer
Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Lees meer