GaiaZOO

De GaiaZOO in Zuid-Limburg is een schitterende dierentuin en een echte aanrader voor de dierentuinliefhebber. Niet voor niets wordt de GaiaZOO zeer druk bezocht! De dierentuin is mooi aangeplant en uw bezoekje begint op de Afrikaanse Savanna, waar neushoorns, giraffen en leeuwen, rondwandelen in hun natuurlijke omgeving. Bewonder ook de grootste flamingokolonie van Europa en wandel door het Rainforest met slingerende en klimmende apen.

Adres: Gaiaboulevard 1, Kerkrade
Website: GaiaZOO

Van aap tot zebra

Bovendien heeft de GaiaZOO ook een aantal bijzondere dieren, die nagenoeg niet in andere Nederlandse dierentuinen voorkomen, zoals een roedel boshonden, een muskusos en een grootoorvos. Wilt u echt alles weten, ga dan mee op verkenning onder begeleiding van een deskundige gids. Leuk en leerzaam voor jong en oud! Ook het limburgHUIS mag u niet overslaan! Hier maakt u kennis met bijzondere en bedreigde Limburgse diersoorten. Voor kinderen is er het geweldige en overdekte Dino Speelpark. Hier wanen uw kinderen zich echt in Jurassic Park. Voor een hapje of drankje kunt u terecht in de verschillende horecagelegenheden.

Bungalowparken nabij

GaiaZOO

Groenpark Simpelveld

Op zoek naar een rustig vakantieadresje, vlakbij huis maar toch in een schitterende en niet-alledaagse omgeving? Dan is Groenpark Simpelveld, gelegen in Zuid-Limburg ideaal!

Resort Brunssummerheide

Vanuit Resort Brunssummerheide ontdekt u niet alleen Maastricht, maar ook het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt aan uw voeten.

Reevallis

Vakantiepark Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Landal Hoog Vaals

Op zoek naar een vakantieadres, dicht bij huis maar toch in een unieke en niet-alledaagse omgeving? Dan kunnen we Hoog Vaals, in Zuid-Limburg aanraden.

Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland 'Zuid-Limburg'. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.