Resort Brunssummerheide

Op zoek naar een goed en rustig vakantieadres met tal van wandel- en fiets mogelijkheden? Resort Brunssummerheide ontvangt u met open armen. Vanuit dit resort ontdekt u niet alleen Maastricht, maar ook het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt aan uw voeten.

 • Wandelen op de schitterende Brunssummerheide
 • Vele soorten luxe chalets met veel ruimte en privacy
 • Ontdek de mooiste plekjes van Zuid-Limburg, Duitsland en België

Boek Resort Brunssummerheide direct bij EuroParcs:

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide is een rustig vakantiepark, dat door de gunstige ligging de mogelijkheid biedt om zowel Zuid-Limburg, als ook Duitsland en België te verkennen. Want zowel Maastricht, Aken als Luik liggen op slechts 20 autominuten. Maar ook wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen, de Brunssummerheide, een natuurgebied, met kleurrijke heidevlaktes, ligt pal voor de deur. Vlakbij ligt ook Kasteel Hoensbroek, één van de mooiste en grootste kastelen van Nederland.

Wat is er te doen op Resort Brunssummerheide?

Als u een rustig vakantiepark nabij een mooi natuurgebied zoekt, dat volop natuur- en wandelgelegenheid biedt, dan is EuroParcs Resort Brunssummerheide perfect. Het resort grenst namelijk aan ‘de Brunssumerheide’ een natuurgebied met heide, vennen en bossen. Uniek op de Brunssumerheide zijn de grote vlaktes met paarse heide, die in augustus in bloei staan. U wandelt of fiets zo vanaf Resort Brunssummerheide dit uniek natuurgebied in. Ideaal voor wandel- en natuurliefhebbers.

Maar op Resort Brunssummerheide is ook vermaak! Zo staat het grote natuurbad ‘de Zeekoelen’ garant voor uren waterpret. Deze natuurlijke zwemvijver is omgeven door bos, zandstrandjes en grasvelden. Terwijl u languit op een dekentje, geniet van de zon, kunnen uw kinderen naar hartenlust zwemmen in het natuurbad. Speciaal voor de jongste gasten is er een gedeelte afgezet met een lijn, om de veiligheid te waarborgen. Daarnaast vindt u op Resort Brunssummerheide ook een dierenweide, speeltoestellen, een levensgroot damspel en een springkussen.

Na een dagje water- of natuurplezier, kunt u aanschuiven in het gezellige parkrestaurant ‘de Uitvlucht’. Een goed restaurant met een terras dat een mooi zicht geeft op de natuur rondom EuroParcs Resort Brunssummerheide. U kunt hier terecht voor een ontbijtbuffet, lunch, diner of een gezellig borrelavondje. U verblijft in chalets die verspreid liggen over het glooiende en groene parkterrein.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Recreatiemeer met zandstrand

Horeca

 • Restaurant
 • Snackbar

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Fietsenverhuur
 • Sportvelden
 • Kinderboerderij

Plattegrond Resort Brunssummerheide

Bekijk hier de plattegrond van de Resort Brunssummerheide (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Resort Brunssummerheide

Bekijk hier de plattegrond van de Resort Brunssummerheide (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Resort Brunssummerheide

Aanbiedingen

Beleef de kerst samen bij EuroParcs

Samen zijn, gezelligheid en lekker lang aan tafel, dát is kerst. Tijdens de kerstvakantie zijn de vakantieparken van Europarcs, dan ook helemaal ingericht in kerstsfeer,…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.