Resort Brunssummerheide

Op zoek naar een rustig vakantieadres met tal van wandel- en fiets mogelijkheden? Resort Brunssummerheide ontvangt u met open armen! De Brunssummerheide ligt namelijk in uw achtertuin. Op mooie dagen zorgt ook het natuur- en strandbad voor veel vermaak.

  • Wandelen op de schitterende Brunssummerheide
  • Vele soorten luxe chalets met veel ruimte en privacy
  • Ontdek de mooiste plekjes van Zuid-Limburg, Duitsland en België

Boek Resort Brunssummerheide direct bij EuroParcs:

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide is een rustig vakantiepark, dat door de gunstige ligging de mogelijkheid biedt om zowel Zuid-Limburg, als ook Duitsland en België te ontdekken. Want zowel Maastricht, Aken als Maasmechelen liggen binnen handbereik. Shoppen, een terrasje pikken en cultuur opsnuiven. Maar ook wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen op de Brunssummerheide. Kenmerkend van dit natuurgebied zijn de kleurrijke heidevlaktes. Vlakbij ligt ook SnowWorld in Landgraaf en Kasteel Hoensbroek, één van de mooiste en grootste kastelen van Nederland.

Wat is er te doen op Resort Brunssummerheide?

EuroParcs Brunssummerheide is omringt door bossen en ligt deBrunssummerheide in uw achtertuin! Perfect dus voor wandelaars- en natuurliefhebbers! Maar ook het fijne natuur- en strandbad ‘de Zeekoelen’ biedt volop vermaak bij mooi weer.Deze natuurlijke zwemvijver is omgeven door bos, een zandstrand en een grasveld. Terwijl u languit op een dekentje, geniet van de zon, kunnen uw kinderen naar hartenlust zwemmen in het natuurbad. Speciaal voor de jongste gasten is er een gedeelte afgezet met een lijn, om de veiligheid te waarborgen.

Ook een speeltuintje en een dierenweide ontbreken niet. Duikt u graag de natuur in, dan is EuroParcs Resort perfect. Het resort grenst namelijk aan de Brunssumerheide, dit is het grootste heidegebied van Limburg. Hier kunt u uren dwalen over honderden hectare paars kleurende heide en wie weet spot u wel een kudden schapen. Er zijn talloze wandel- en fietsroutes en ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen. Leuk voor in de het voorjaar, zijn de lammetjes dagen.

Na een dagje water- of natuurplezier, kunt u aanschuiven in het gezellige restaurant ‘de Uitvlucht’. Een goed restaurant met een hooggelegen terras dat een mooi uitzicht geeft op de natuur en het natuurbad. Hier kunt u terecht voor een drankje, een kop koffie met een echt stuk Limburgse vlaai, een fijne lunch of een diner. Door de vormgeving van de (houten) vakantiebungalows, de ligging in het groen en rondom de natuurvijver, waant u zich voor eventjes in het buitenland.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Recreatiemeer met zandstrand

Horeca

  • Restaurant
  • Wifi op park (gratis)

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fiets en e-chopper verhuur
  • Kinderboerderij

Plattegrond Resort Brunssummerheide

Bekijk hier de plattegrond van de Resort Brunssummerheide (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Resort Brunssummerheide

Aanbiedingen

Last minute genieten bij EuroParcs

Last minute op zomervakantie? Grijp uw kans om tegen een gunstig tarief uw zomervakantie te boeken bij EuroParcs. Wandel door de bossen, luier op het…

Naar aanbieding

Summerdeals bij EuroParcs

Er last minute tussenuit met het hele gezin deze zomer? Wat dacht u van één van de fijne vakantieparken van EuroParcs? Wat uw vakantiewensen ook…

Naar aanbieding

Vier uw zomervakantie bij EuroParcs

Kom genieten van de mooiste vakantie van het jaar, de zomervakantie! Lekker spelen in de zon, op het strand of in het bos. Plons in…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.