Geitenboerke en Gasterij Dorpsgenot

Op zoek naar een leuk dagje uit, dan moet u bij ’t Geitenboerke in Oerle zijn. Op deze geitenboerderij, worden zo’n zeshonderd melkgeiten gehouden en is het mogelijk om op afspraak een rondleiding te krijgen. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met de dagelijkse activiteiten, leert u meer over het voeren, het melken en de producten die van geitenmelk worden gemaakt. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om geitenkaas te proeven en kunt u in de boerderijwinkel diverse kazen en andere producten kopen, die gemaakt zijn van geitenmelk.

Adres: Toterfout 13, 5507RD Oerle Nederland
Website: Geitenboerke

Gasterij Dorpsgenot

Na een rondleiding over de geitenboerderij kunt u bij Gasterij Dorpsgenot genieten van een kop koffie met gebak of iets anders lekkers van de kleine kaart. Gasterij Dorpsgenot ligt naast de geitenboerderij en doet tevens dienst als bezoekerscentrum van Oerle. U kunt bij het bezoekerscentrum informatie krijgen over de omgeving en de diverse activiteiten die er in de buurt te ondernemen zijn. Website: www.gasterijdorpsgenot.nl

Bungalowparken nabij Geitenboerke en Gasterij Dorpsgenot

Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Lees meer
Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Landal Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met jacuzzi. Zeer landelijk gelegen!

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is een uitstekend park, met een keur aan voorzieningen! Met een binnen- en buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een golfbaan. Ideaal voor gezinnen!

Lees meer
Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer
De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

Lees meer
Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Lees meer
Vakantiepark Beekse Bergen

Op Beekse Bergen heeft u alles bij de hand voor een super vakantie. In uw Afrikaans getinte bungalow is het genieten en wandelt u zo naar Safaripark Beekse Bergen.

Lees meer
Safari Resort Beekse Bergen

Geen typisch park, een betere omschrijving is een Afrikaans dorpje. De ligging van de lodges rondom de savannes is uniek – de dieren wandelen echt door uw achtertuin.

Lees meer