Geitenboerke en Gasterij Dorpsgenot

Op zoek naar een leuk dagje uit in Brabant, dan moet u bij ’t Geitenboerke in Oerle zijn. Op deze geitenboerderij, worden zo’n zeshonderd melkgeiten gehouden en is het mogelijk om op afspraak een rondleiding te krijgen op deze geitenboerderij. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met de dagelijkse activiteiten, leert u meer over het voeren, het melken van de geiten en de producten die van geitenmelk worden gemaakt. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om geitenkaas te proeven en kunt u in de boerderijwinkel diverse kazen en andere producten kopen, die gemaakt zijn van geitenmelk.

Website: www.geitenboerke.nl
Adres: Toterfout 13, 5507RD Oerle

Na een rondleiding over de geitenboerderij kunt u bij Gasterij Dorpsgenot genieten van een kop koffie met gebak of iets anders lekkers van de kleine kaart. Gasterij Dorpsgenot ligt naast de geitenboerderij en doet tevens dienst als bezoekerscentrum van Oerle. U kunt bij het bezoekerscentrum informatie krijgen over de omgeving en de diverse activiteiten die er in de buurt te ondernemen zijn.

Website: www.gasterijdorpsgenot.nl
Adres: Toterfout 13a, 5507RD Oerle

Bungalowparken nabij Geitenboerke en Gasterij Dorpsgenot

wildwaterbaan
Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Lees meer
Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Landal Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met jacuzzi. Zeer landelijk gelegen!

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is een uitstekend park, met een keur aan voorzieningen! Met een binnen- en buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een golfbaan. Ideaal voor gezinnen!

Lees meer
Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer