Geitenboerke en Gasterij Dorpsgenot

Op zoek naar een leuk dagje uit, dan moet u bij ’t Geitenboerke in Oerle zijn. Op deze geitenboerderij, worden zo’n zeshonderd melkgeiten gehouden en is het mogelijk om op afspraak een rondleiding te krijgen. Tijdens de rondleiding maakt u kennis met de dagelijkse activiteiten, leert u meer over het voeren, het melken en de producten die van geitenmelk worden gemaakt. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om geitenkaas te proeven en kunt u in de boerderijwinkel diverse kazen en andere producten kopen, die gemaakt zijn van geitenmelk.

Adres: Toterfout 13, 5507RD Oerle Nederland
Website: Geitenboerke

Gasterij Dorpsgenot

Na een rondleiding over de geitenboerderij kunt u bij Gasterij Dorpsgenot genieten van een kop koffie met gebak of iets anders lekkers van de kleine kaart. Gasterij Dorpsgenot ligt naast de geitenboerderij en doet tevens dienst als bezoekerscentrum van Oerle. U kunt bij het bezoekerscentrum informatie krijgen over de omgeving en de diverse activiteiten die er in de buurt te ondernemen zijn. Website: www.gasterijdorpsgenot.nl

Bungalowparken nabij

Geitenboerke en Gasterij Dorpsgenot

TerSpegelt

Welk seizoen ook op vakantiepark TerSpegelt is verveling uitgesloten! Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en naast heel veel waterpret, heeft TerSpegelt ook heel veel sport- en speel activiteiten.

Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Duc de Brabant

Bezoek met uw kinderen de Efteling of de Beekse Bergen. Met op Duc de Brabant; buitenzwembad en luxe bungalows met bubbelbad. Zeer landelijk gelegen!

De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is een uitstekend park, met een keur aan voorzieningen! Met een binnen- en buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een golfbaan. Ideaal voor gezinnen!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.