Gevangenismuseum

Misdaad en straf dat is waar het allemaal om draait in het Gevangenismuseum. Het is een interessant museum voor jong en oud. Uw kinderen zullen het razend spannend vinden om te zien hoe de boeven van vroeger en nu achter slot en grendel werden gezet. Kijk binnen in een echte gevangeniscel en voel hoe het is, om in een cel te zitten van de voormalige gevangenis ‘De Rode Pannen’. Voor wie durft, kan aan de schandpaal gaan staan en neem plaats op de zetel van een rechter.

Adres: Oude Gracht 1, 9341 AA Veenhuizen
Website: Gevangenismuseum

Een leerzaam en spannend uitje voor jong en oud

Misschien willen uw kinderen een speurtocht maken door het museum, met de boef Leo de Lange als de centrale figuur. Of gaan ze opzoek naar de geheimzinnige papieren, die ergens in het museum verborgen zijn. Een ritje in de boevenbus is helemaal top en spannend! Nieuw is de escaperoom! Als u de tentoonstelling over misdaad en straf in Nederland vanaf 1600 tot nu bezoekt, komt u alles te weten over straffen van vroeger én nu. Leuk om te weten: Het Gevangenismuseum huist in een oud dwanggesticht uit 1823 voor bedelaars en landlopers.

Bungalowparken nabij

Gevangenismuseum

De Drentse Vennen

Als u op zoek bent naar een rustig vakantiepark, met ruime bungalows die veel privacy bieden en waar ook uw hond welkom is, dan is De Drentse Vennen wat u zoekt.

De Norgerberg

In een van de mooiste stukjes van Nederland, in de Kop van Drenthe, ligt de Norgerberg. Of u nu lekker lang of een paar dagen er tussen uit wil, de Norgerberg is een goede keuze!

Molecaten Park ’t Hout

U bent hier op de juiste plek voor zowel rust als vertier. Kinderen kunnen zich uitleven in het buitenzwembad en de binnenspeeltuin. Maar ook de omgeving is schitterend.

Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer is gelegen in de bossen, nabij Assen. Een kindvriendelijk vakantiepark waar veel te doen en te beleven is. Ook de omgeving biedt voldoende uitdaging.

Buitenplaats De Hildenberg

Golft u graag, dan zit u op 'De Hildenberg' helemaal goed. De Hildenberg beschikt namelijk over een 9-holes golfbaan, voor zowel de beginende als de meer ervaren golfer.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.