Gevangenismuseum

Misdaad en straf, dat is waar het allemaal om draait in het grote Gevangenismuseum in Veenhuizen. Het is een interessant museum voor alle leeftijden. De kids zullen het razend spannend vinden om te zien hoe de boeven van vroeger en nu achter slot en grendel werden gezet. Een ritje in de boevenbus is helemaal het toppunt. Ook zijn er leuke interactieve installaties en er kan even worden gespiekt in een echte gevangenis. Misschien willen de kinderen ook wel een spannende speurtocht maken door het museum, met de boef Leo de Lange als de centrale figuur.

Het Gevangenismuseum in Veenhuizen is open van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot17.00.

Oude Gracht 1
9341 AA Veenhuizen

Bungalowparken nabij Gevangenismuseum

Buitengoed Drentse Vennen

Als u op zoek bent naar een rustig vakantiepark, met ruime bungalows die veel privacy bieden en waar ook uw hond welkom is, dan is Buitengoed Drentse Vennen wat u zoekt.

Lees meer
De Norgerberg

In een van de mooiste stukjes van Nederland, in de Kop van Drenthe, ligt de Norgerberg. Of u nu lekker lang of een paar dagen er tussen uit wil, de Norgerberg is een goede keuze!

Lees meer
Molecaten Park ’t Hout

U bent hier op de juiste plek voor zowel rust als vertier. Kinderen kunnen zich uitleven in het buitenzwembad en de binnenspeeltuin. Maar ook de omgeving is schitterend.

Lees meer
Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer is gelegen in de bossen, nabij Assen. Een kindvriendelijk vakantiepark waar veel te doen en te beleven is. Ook de omgeving biedt voldoende uitdaging.

Lees meer
Buitenplaats De Hildenberg

Golft u graag, dan zit u op ‘De Hildenberg’ helemaal goed. De Hildenberg beschikt namelijk over een 9-holes golfbaan, voor zowel de beginende als de meer ervaren golfer.

Lees meer
De Roggeberg

RCN de Roggeberg onderscheidt zich van andere vakantieparken vanwege de uitdagende voorzieningen als de ‘Powerfan’ en het grootste palen parcours van Europa.

Lees meer