De Norgerberg

In een van de mooiste stukjes van Nederland, in de Kop van Drenthe, ligt de Norgerberg. Of u nu lekker lang of een paar dagen er tussenuit wil, het beekdallandschap roept om ontdekt te worden. Ook voor kinderen is er voldoende vertier. Zeer goede reviews!

 • Binnenzwembad met schuifdak, kinderbad en wellness
 • Avontuurlijke speeltuinen en animatie in de schoolvakanties
 • Wandelen, fietsen en hunebedden zoeken in Drenthe

Boek hier De Norgerberg:

De Norgerberg

Vakantiepark de Norgerberg ligt in de Kop van Drenthe, verscholen tussen het groen. Een ideale locatie als u op zoek bent naar een wandel- en fietsparadijs. Want het fraaie beekdallandschap roept om ontdekt te worden. Bezoek ook Assen (14 km) en Groningen (30 km). Beide steden bieden zowel cultuur als een gevarieerd aanbod aan winkels en eetgelegenheden. Leuk voor kinderen is een bezoek aan het gevangenismuseum en het klimpark in Veenuizen.

Wat is er te doen op vakantiepark de Norgerberg

Vakantiepark de Norgerberg is een gemoedelijk vakantiepark voor jong en oud, waar ontspanning en genieten van de natuur hand in hand gaan. Zo kunt u heerlijk tot rust komen in de Finse sauna en gebruik maken van het bubbelbad, terwijl uw kinderen ravotten in de buitenspeeltuin. Of wat dacht u van een frisse duik in het nieuwe binnenzwembad met schuifdak? Bij slecht weer zwemt u binnen en bij mooi weer schuift het dak open. Ideaal! 

Supergaaf is ook het animatieprogramma dat in zowel de Hemelvaart, Pinksteren, als in de zomer- en herfstvakantie, de gaafste activiteiten organiseert. Niets is te gek: knutselen, sporten en samen rondom het kampvuur, om enkele activiteiten te noemen. Terwijl uw kinderen met het animatieteam op stap zijn, kunt u het mountainbike-parcours tegenover vakantiepark de Norgerberg verkennen. Maar gewoon fietsen- of wandelen is ook mogelijk. Ook leuk is het 1,5 kilometer lange belevingspad dat begint op de Norgerberg.

Heeft u na een actief dagje honger gekregen, schuif dan aan in bospaviljoen De Norgerberg. Maar ook voor een koel drankje of een kopje koffie bent u welkom. Bij mooi weer is ook het terras geopend. Voor verse broodjes en de hoognodige kleine boodschapjes kunt u terecht in de parkwinkel, die geopend is van april tot en met oktober. U verblijft in bungalows die veel privacy bieden door de ligging midden in de natuur. Bovendien is het rondom de vakantiebungalows geweldig om te spelen.

Zoekt u een bijzondere vakantiebungalow? Dan kunnen we de ‘Hooikiep’ aanraden. Hier ervaart u het gevoel van ouderwetse geborgenheid met de luxe van nu.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnenzwembad met schuifdak
 • Sauna en bubbelbad

Horeca

 • Parkwinkel
 • Restaurant met terras

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Animatieteam (tijdens de schoolvakantie)
 • Fietsverhuur
 • Sportveld

Plattegrond De Norgerberg

Bekijk hier de plattegrond van de De Norgerberg (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Norgerberg

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.