De Drentse Vennen

Als u op zoek bent naar een rustig vakantiepark, met ruime bungalows die veel privacy bieden en waar ook uw hond welkom is, dan is De Drentse Vennen wat u zoekt. Hier geen grootschalig vermaak, maar geniet u hier in alle rust van de Drentse natuur.

  • Uw hond is welkom
  • Perfect voor rustzoekers
  • Ideaal om Drenthe te verkennen

Boek hier De Drentse Vennen:

De Drentse Vennen

De Drentse Vennen is gelegen in het dorpje Een, een klein dorpje in de ‘Kop van Drenthe’. Een rustige en stille regio, met vennen, heide en bossen. Absoluut de moeite waard om te verkennen. Vraag bij de receptie naar de wandel- en fietsroutes en daguitjes. Mocht u toch zin hebben om de rust te onderbreken? In zo’n 30 autominuten bent u in Groningen, Assen of Drachten. Hier kunt u shoppen, cultuur snuiven en een terrasje pikken.

Wat is er te doen op De Drentse Vennen?

Als u op zoek bent naar een rustig vakantiepark, met ruime bungalows die veel privacy bieden en waar ook uw hond welkom is, dan is De Drentse Vennen wat u zoekt. Hier geen grootschalig vermaak, maar rust en eenvoud. Bovendien is De Drentse Vennen door de centrale ligging, een perfecte uitvalsbasis voor diverse daguitjes in Drenthe. Zo kunnen we bij mooi weer een bezoekje aan het Ronostrand aanraden. Leuk en leerzaam voor kinderen is een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger en het gevangenismuseum in Veenhuizen.

Op vakantiepark Drentse Vennen zijn nagenoeg geen voorzieningen, wel is er een speeltuin, een sportveldje en bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen over wandel- en fietsroutes en daguitjes. Meer voorzieningen zijn er niet. Maar dit komt de rust ten goede. Zou u willen zwemmen? Dan kunt u het binnenzwembad van Norg bezoeken.

Vakantiepark De Drentse Vennen beschikt ook niet over een eetgelegenheid, hiervoor zult u een restaurant in de omgeving moeten zoeken. Maar u kunt natuurlijk ook zelf koken. De bungalows zijn knus ingericht en beschikken over een ruime tuin, die veel privacy biedt. Ook uw hond is welkom.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspaning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Speelveldje
  • Tafeltennis

Plattegrond De Drentse Vennen

Bekijk hier de plattegrond van de De Drentse Vennen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Drentse Vennen

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.