Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Op Kamp Westerbork wordt de geschiedenis verteld van Kamp Westerbork en de Jodenvervolging. Het bekendste herinneringsteken is de omhoog krullende spoorrails van het Nationaal Monument Westerbork, die de spoorweg naar de dood symboliseert. Daarnaast is er de landkaart van Nederland van 102.000 stenen, met een steen voor elk slachtoffer dat via Westerbork gedeporteerd werd en omkwam. Verder zijn op het terrein een verzetsmonument en enkele reconstructies van het kamp te vinden.

Adres: Oosthalen 8, 9414 TG Hooghalen

Bungalowparken nabij

Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Landgoed Het Grote Zand

Of u nu komt voor het binnenzwembad, het speelbos of de vele wandel- en fietsmogelijkheden, op Landgoed Het Grote Zand voelt iedereen zich thuis.

Het Hart van Drenthe

'Het Hart van Drenthe' ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Landgoed Het Timmerholt

Rondom een recreatievijver met vele mogelijkheden, biedt dit kleinschalig park vertier en ontspanning voor jong en oud. Aanraden voor vis- en natuurliefhebbers.

De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Ideaal voor (jonge) gezinnen.

Drentse lagune

Landal de Drentse Lagune is perfect om tot rust te komen. De vrijstaande villa's liggen nagenoeg allemaal direct aan het water en wandelt u zo u eigen privé-strandje op. Ideaal!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.