De Berenkuil

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Dolle waterpret in het buitenzwembad en de speelvijver, meedoen met het recreatieteam en ravotten in de speeltuin en het bos!

berenkuil-7
berenkuil-9
berenkuil-2
berenkuil-6
berenkuil-8
berenkuil-5
berenkuil-4
berenkuil-1
berenkuil-3

De Berenkuil

Vakantiepark De Berenkuil ligt in het dorpje Grolloo dat omringt wordt door weilanden en bossen. Ideaal als u graag wandelt of fietst, maar er zijn ook voldoende mogelijkheden voor uitstapjes. Klimmen bij het Outdoor Belevingspark Grolloo en wandelen tussen boomtoppen in het Boomkroonpad. Heeft u jonge kinderen, dan is een dagje Sprookjeshof en Attractiepark Duinen Zathe een aanrader. Maar ook kamp Westerbork ligt vlakbij evenals de stad Groningen en Assen. 

Wat is er te doen op De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark, met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! De absolute top voorziening is het verwarmd buitenzwembad met peuterbad. Terwijl u geniet van de zon op de ligweide rondom het zwembad, hebben uw kinderen de grootste pret: bommetjes maken, spelen in het water en baantjes trekken. Maar ook de speelvijver is super! Steek met een vlot de speelvijver over, klim in de gigantische klimtoren, om daarna via de suisbaan naar beneden te suizen. Natuurlijk kunnen ze ook spelen in het zand! Zandkastelen bouwen, kliederen met modder en zandtaartjes bakken. 

Natuurlijk beschikt De Berenkuil ook over een grote buitenspeeltuin. Klimmen, schommelen, glijden of duikelen, de buitenspeeltuin, die beschut ligt tussen de bomen biedt voldoende speelpret. Liever actief en sportief bezig, dan is het multifunctionele sportveld, waar u kunt volleyballen, tennissen, badmintonnen en voetballen perfect! Wie daagt u uit? Bij wat minder weer biedt de binnenspeeltuin Tippedoki uitkomst! Kinderen kunnen hier klimmen en klauteren tot wel 10 meter hoog! Wie durft? Ook een recreatieprogramma ontbreekt niet en in veel schoolvakanties worden er ook theatervoorstellingen gegeven in het openluchttheater.

Of u nu grote trek heeft of u wil alleen maar een kop koffie, in ‘het Bommelhoes’ het restaurant van vakantiepark De Berenkuil bent u van harte welkom. Voor kinderen zijn er spannende maaltijdboxen of een Berenpretpannenkoek met verrassing te bestellen. Liever een frietje of een pizza, dan moet u bij het afhaalbuffet zijn. Voor al uw dagelijkse boodschappen en verse broodjes in de vroege morgen, kunt u terecht in de parkwinkel. Ook bijzonder zijn de accommodaties van De Berenkuil. Dit zijn geen gewone bungalows maar veelal knusse houten chalets, safari tenten en is er zelfs een Hans en Grietje huisje boekbaar.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad
  • Speelvijver met speeltoestellen

Horeca

  • Restaurant
  • Snackshop
  • Park shop

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Buiten- en buitenspeeltuin
  • Openluchttheater
  • Multifunctionele sportveld
  • Recreatieprogramma

Bungalowparken nabij De Berenkuil

Hof van Saksen kinderen waterpret in het zwembad
Hof van Saksen

Suis van de spectaculaire waterglijbanen, bezoek de kinder academies en de indoorspeeltuin. Nagenieten doet u in de rietgedekte boerderijen.

Lees meer
Bospark Lunsbergen

Lekker even bijkomen? Kom dan genieten op het Drentse Bospark Lunsbergen met knusse chalets, een binnenzwembad en een minigolfbaan.

Lees meer
Het Hart van Drenthe

‘Het Hart van Drenthe’ ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Lees meer
Landgoed Het Grote Zand

Of u nu komt voor het binnenzwembad, het speelbos of de vele wandel- en fietsmogelijkheden, op Landgoed Het Grote Zand voelt iedereen zich thuis.

Lees meer
Landgoed Het Timmerholt

Rondom een recreatievijver met vele mogelijkheden, biedt dit kleinschalig park vertier en ontspanning voor jong en oud. Aanraden voor vis- en natuurliefhebbers.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor De Berenkuil

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.