De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Dolle waterpret in het buitenzwembad, het spraypark en de speelvijver, meedoen met het recreatieteam en ravotten in de speeltuin en het bos!

 • Prachtig gelegen in het hart van Drenthe bij Grolloo
 • Met buitenzwembad, recreatievijver en spraypark
 • Autovrij, middenin het natuurlijke hart van Drenthe

Boek hier De Berenkuil:

De Berenkuil

Vakantiepark De Berenkuil ligt in het dorpje Grolloo dat omringt wordt door weilanden en bossen. Ideaal als u graag wandelt of fietst, maar er zijn ook voldoende mogelijkheden voor uitstapjes. Klimmen bij het Outdoor Belevingspark Grolloo en wandelen tussen boomtoppen in het Boomkroonpad. Heeft u jonge kinderen, dan is een dagje Sprookjeshof en Attractiepark Duinen Zathe een aanrader. Maar ook kamp Westerbork ligt vlakbij evenals de stad Groningen en Assen. 

Wat is er te doen op De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark, met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! De absolute top voorziening is het verwarmd buitenzwembad met peuterbad. Terwijl u geniet van de zon op de ligweide rondom het zwembad, hebben uw kinderen de grootste pret. Oneindig veel waterpret beleven ze ook in het gloednieuwe spraypark met watersproeiers. Maar ook de speelvijver is super! Steek met een vlot de speelvijver over, klim in de klimtoren, om daarna via de suisbaan naar beneden te suizen. Natuurlijk kunnen ze ook spelen in het zand! Zandkastelen bouwen, kliederen met modder en zandtaartjes bakken. 

De Berenkuil beschikt ook over een grote buitenspeeltuin. Klimmen, schommelen, glijden of duikelen, de buitenspeeltuin, die beschut ligt tussen de bomen biedt voldoende speelpret. Liever actief en sportief bezig, dan is het multifunctionele sportveld, waar u kunt volleyballen, tennissen, badmintonnen en voetballen perfect! Wie daagt u uit? Bij wat minder weer biedt de binnenspeeltuin Tippedoki uitkomst! Kinderen kunnen hier klimmen en klauteren tot wel 10 meter hoog! Wie durft? Ook een recreatieprogramma ontbreekt niet en in veel schoolvakanties worden er ook theatervoorstellingen gegeven in het openluchttheater.

Of u nu grote trek heeft of u wil alleen maar een kop koffie, in ‘het Bommelhoes’ het restaurant van vakantiepark De Berenkuil bent u van harte welkom. Voor kinderen zijn er spannende maaltijdboxen of een Berenpretpannenkoek met verrassing te bestellen. Liever een frietje of een pizza, dan moet u bij het afhaalbuffet zijn. Voor al uw dagelijkse boodschappen en verse broodjes in de vroege morgen, kunt u terecht in de parkwinkel. Ook bijzonder zijn de accommodaties van De Berenkuil. Dit zijn geen gewone bungalows maar veelal knusse houten chalets, safari tenten en is er zelfs een Hans en Grietje huisje boekbaar.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad
 • Gloednieuwe spraypark
 • Speelvijver met speeltoestellen

Horeca

 • Restaurant
 • Snackshop
 • Park shop

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Buiten- en buitenspeeltuin
 • Openluchttheater
 • Multifunctionele sportveld
 • Recreatieprogramma

Plattegrond De Berenkuil

Bekijk hier de plattegrond van de De Berenkuil (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Berenkuil

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.