Het Groene Hart

Het Groene Hart is een landelijke en waterrijke streek, met talrijke authentieke molens die in vroegere tijden de polders droog hielden. Het landelijke karakter van Het Groene Hart vormt een tegenpool van het stedelijke gebied eromheen. De streek is perfect voor een wandeling of een fietsroute langs de vele plassen en weilanden. Stop onderweg en smul van de verschillende streekproducten, die u kunt kopen bij de boeren van Het Groene Hart. Meer info vindt u op www.groenehart.nl

Bungalowparken nabij Het Groene Hart

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in ‘de Wijde Aa’. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Lees meer
Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa’s die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Lees meer
Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt Parc du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Lees meer
Noordwijkse Duinen

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt TopPark Noordwijkse Duinen.

Lees meer
Vakantiepark Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Lees meer