Kanovaren Valkenswaard

Het rustig kabbelende water van het riviertje de Dommel kletst tegen uw kano, de zon schijnt op uw gezicht en een zachte bries waait door uw haren. De groene bosrijke oevers maken het plaatje compleet! U haalt de roeispanen nog eens door het water en uw kano glijdt door het water. Lijkt u dat ook wel wat? Ga dan naar Kanovaren Valkenswaard en beleef een heerlijk dagje op het water! Hier kunt u een onvergetelijke kanotocht maken over de Dommel van Borkel en Schaft naar Valkenswaard. Wat deze kanotocht zo bijzonder maakt, is dat u een stukje natuur kunt ontdekken dat alleen maar goed toegankelijk is per kano.

Adres: Molenstraat 203A, 5554 TS Valkenswaard
Website: Kanovaren Valkenswaard

Bungalowparken nabij

Kanovaren Valkenswaard

Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z'n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

TerSpegelt

Welk seizoen ook op vakantiepark TerSpegelt is verveling uitgesloten! Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en naast heel veel waterpret, heeft TerSpegelt ook heel veel sport- en speel activiteiten.

Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.