Kasteel de Keverberg

Wat een leuk uitje is Kasteel de Keverberg, niet alleen super spannend voor uw kinderen, een bezoekje is ook nog eens leerzaam. Want kasteel de Keverberg heeft een rijke geschiedenis, die u tijdens een rondleiding kunt ervaren, aan de hand van een belevingsfilm in de gewelvenkelder ‘Casello’. Maar u kunt ook kiezen voor een rondleiding met een gids. Bovendien kunt u ook de vorig jaar gevonden kist, met hierin de vermoedelijke resten van Baron Frits, de laatste bewoner van Kasteel de Keverberg bekijken. Na een rondleiding is het goed toeven op de binnenplaats of op het terras met zicht op de Maas. Geniet van een high tea of en kop koffie met een stuk Limburgse vlaai. Belangrijk: De rondleidingen vinden plaats op zondag plaats.

Adres: Kasteelhof 4, 5995 BX Kessel
Website: Kasteel de Keverberg

Bungalowparken nabij

Kasteel de Keverberg

De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

EuroParcs Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. EuroParcs Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.