Kasteel de Keverberg

Wat een leuk uitje is Kasteel de Keverberg, niet alleen super spannend voor uw kinderen, een bezoekje is ook nog eens leerzaam. Want kasteel de Keverberg heeft een rijke geschiedenis, die u tijdens een rondleiding kunt ervaren, aan de hand van een belevingsfilm in de gewelvenkelder ‘Casello’. Maar u kunt ook kiezen voor een rondleiding met een gids. Bovendien kunt u ook de vorig jaar gevonden kist, met hierin de vermoedelijke resten van Baron Frits, de laatste bewoner van Kasteel de Keverberg bekijken. Na een rondleiding is het goed toeven op de binnenplaats of op het terras met zicht op de Maas. Geniet van een high tea of en kop koffie met een stuk Limburgse vlaai. Belangrijk: De rondleidingen vinden plaats op zondag plaats.

Adres: Kasteelhof 4, 5995 BX Kessel
Website: Kasteel de Keverberg

Bungalowparken nabij Kasteel de Keverberg

De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

Lees meer
De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

Lees meer
Droompark Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. DroomPark Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Lees meer
Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Lees meer
Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Lees meer
Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Lees meer
Vakantiepark Heelderpeel

Vanuit vakantiepark Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Lees meer
Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas ligt aan het natuurmeer ‘Boschmolenplas’. Hierdoor is Resort Boschmolenplas perfect voor een duik- en vaarvakantie.

Lees meer
Limburgse Peel

Limburgse Peel is een kindvriendelijk vakantiepark. Dolle waterpret in het tropische zwemparadijs,maak gebruik van de vele sport- en spelvoorzieningen en bezoek Toverland.

Lees meer
Landgoed Aerwinkel

Midden-Limburg barst van de mogelijkheden! Landgoed Aerwinkel is de uitvalsbasis om al dit moois te ontdekken. Zwemmen in de Maas en shoppen in Roermond.

Lees meer