De Keukenhof

De Keukenhof had een wat stoffig karakter, maar de laatste jaren is een dagje Keukenhof super hip! Want zeg nu zelf, wie krijgt er nu geen goede zin bij het zien van zo veel mooie kleuren? Overal waar u kijkt, ziet u prachtige borders met krokussen, narcissen, hyacinten en tulpen. Naast deze schitterende kleurenpracht zijn er ook exposities, kunt u rondvaren met een fluisterboot, leert u het verhaal achter de tulp en worden er fotoworkshops gegeven. De Keukenhof is dagelijks open van eind maart tot midden mei.

Adres: Stationsweg 166a, 2161 AM Lisse

Bungalowparken nabij

De Keukenhof

Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa's die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

EuroParcs Noordwijkse Duinen

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt Noordwijkse Duinen.

Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Park Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.