Kinderboekenmuseum

Wie is er niet groot mee gebracht? Kinderboeken zijn werelden vol fantasie om in weg te dromen. Beleef de mooiste kinderboeken tijdens een bezoek aan de tentoonstellingen van het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Er worden tentoonstellingen georganiseerd, waarin het werk van bekende kinderboekenschrijvers en illustratoren in de spotlights worden gezet

Adres: Prins Willem-Alexanderhof 5, 2595 BE Den Haag
Website: Kinderboekenmuseum

Ontdek en beleef de mooiste verhalen

Een van de fantastische tentoonstellingen is het ‘ABC met de dieren mee’. Kinderen kunnen hier al spelend, kruipend en klimmend de dieren uit bekende kinderboeken ontdekken, denk onder andere aan Rupsje Nooitgenoeg, Nijntje, Dikkie Dik, Kikker en de Kleine IJsbeer. Deze tentoonstelling is een speels en waar avontuur voor de jonge bezoekers, terwijl ze tegelijkertijd letters, klanken en rijmwoorden ontdekken.

Ook de tentoonstelling ‘Ik ben Kikker’ staat garant voor het beleven van leuke avonturen, waaronder schatgraven met Beer, schaatsen met Eend, taarten maken met Varkentje en klussen met Rat. In de tentoonstelling Papiria helpen de kinderen om Inktvraat te verslaan en Papiria te redden met de hulp van onder andere Dolfje, Weerwolfje, Minoes en Pippi Langkous. Er zijn verder leuke spellen, er is een leesweide en de kinderen mogen hun eigen verhaal maken.

Bungalowparken nabij

Kinderboekenmuseum

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Park Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.