Kinderboekenmuseum

Wie is er niet groot mee gebracht? Kinderboeken zijn werelden vol fantasie om in weg te dromen. Beleef de mooiste kinderboeken tijdens een bezoek aan de tentoonstellingen van het Kinderboekenmuseum in Den Haag. Er worden tentoonstellingen georganiseerd, waarin het werk van bekende kinderboekenschrijvers en illustratoren in de spotlights worden gezet. 

Een van de fantastische tentoonstellingen is het ‘ABC met de dieren mee’. Kinderen kunnen hier al spelend, kruipend en klimmend de dieren uit bekende kinderboeken ontdekken, denk onder andere aan Rupsje Nooitgenoeg, Nijntje, Dikkie Dik, Kikker en de Kleine IJsbeer. Deze tentoonstelling is een speels en waar avontuur voor de jonge bezoekers, terwijl ze tegelijkertijd letters, klanken en rijmwoorden ontdekken.

Ook de tentoonstelling ‘Ik ben Kikker’ staat garant voor het beleven van leuke avonturen, waaronder schatgraven met Beer, schaatsen met Eend, taarten maken met Varkentje en klussen met Rat. In de tentoonstelling Papiria helpen de kinderen om Inktvraat te verslaan en Papiria te redden met de hulp van onder andere Dolfje, Weerwolfje, Minoes en Pippi Langkous. Er zijn verder leuke spellen, er is een leesweide en de kinderen mogen hun eigen verhaal maken.

Website: www.kinderboekenmuseum.nl
Adres: Prins Willem-Alexanderhof 5, 2595 BE Den Haag

Bungalowparken nabij Kinderboekenmuseum

Nautisch Centrum Scheveningen

In Scheveningen en pal aan de Noordzee, is het goed toeven. Luieren of uitwaaien op het strand en wandelen over de boulevard. Heerlijk!

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Vakantiepark Kijkduin

Kijkduin is een kindvriendelijk park met fijne parkfaciliteiten. Gelegen aan een rustig strand en met leuke attracties in de buurt. Aanrader voor jonge gezinnen.

Lees meer