Beach Houses Den Haag

Op het Haagse Zuiderstrand bevinden zich deze geweldige beach houses. Wakker worden met het ruisen van de zee, zwemmen en luieren op het strand en bij het vallen van de avond, neemt u plaats op uw veranda en geniet u van de ondergaande zon die langzaam in de zee zakt! U wilt nooit meer naar huis…

  • Een eigen veranda met uitzicht op zee
  • De zee en het strand liggen aan uw voeten
  • Verblijf in een luxe vakantiehuis op palen op het strand

Boek Beach Houses Den Haag direct bij :

Beach Houses Den Haag

Wakker worden met het ruisen van de Noordzee? De zon in de zee zien zakken en met uw kinderen dolle door de branding en schelpjes zoeken? Als u dit wilt beleven, dan is Beach Houses Den Haag wat u zoekt. Want deze beach houses staan op het strand bij Kijkduin. Terwijl u ook op steenworp afstand verblijft van Den Haag. Lekker shoppen, wandel over het binnenhof en bezoek het Mauritshuis. Ook de boulevard van Kijkduin ligt op wandelafstand evenals diverse strandpaviljoens.

Slapen op het strand van Kijkduin

Bij Beach Houses Den Haag kunt u in de zomer optimaal genieten van het strand en de Noordzee. Luieren en zonnen en lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling. Want u verblijft dus ook écht op het strand! Dus geen gesleep met spullen, lange files of parkeerproblemen als u een dagje naar het strand wilt. Ideaal! Beach Houses Den Haag heeft geen parkvoorzieningen. Maar met het strand aan uw voeten is verveling uitgesloten.

Maak een strandwandeling en ga in de vroege morgen joggen langs de branding. Maar ook een surf- of kiteles bij een van de surf- en zeilscholen behoort tot de mogelijkheden. Voor kinderen is het strand één grote speeltuin. Rennen door de branding, schelpen zoeken, vliegeren en zandtaartjes bakken in het zand. Ideaal! Na een actief dagje op het strand is het goed toeven in een van de hippe strandpaviljoens.

De beach houses staan opgesteld op het strand bij Kijkduin. Uniek voor deze beach houses is dat ze heerlijk ruim zijn: zowel de huisjes zelf als de ruimte tussen de huisjes er omheen. De beach houses zijn hip en stijlvol ingericht en bieden plek aan 4 en 5 personen. Ideaal dus voor een familievakantie aan zee of gezellig met vrienden. Er zijn drie type strandhuisjes boekbaar, die u van half maart t/m begin oktober kunt boeken.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • De Noordzee en het strand ligt pal voor de deur.

Horeca

  • Diverse strandtenten in de omgeving

Overige

  • Parkeergelegenheid centraal
  • Gratis WIFI in de strandhuisjes

Sport/Spel

  • Niet aanwezig

Plattegrond Beach Houses Den Haag

Bekijk hier de plattegrond van de Beach Houses Den Haag (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Beach Houses Den Haag

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.