Kinderboerderij De Koperen Ezel

Beleef de Veluwe eens op een andere manier samen met de kinderen bij Kinderboerderij De Koperen Ezel in Epe. Gezinnen met kinderen beleven hier gegarandeerd een topdag. Er zijn talloze leuke activiteiten te ondernemen. Wat dacht u van knuffelen met ezels en vele andere dieren, zoals konijnen, cavia’s, geiten en hangbuikzwijntjes? De Kinderboerderij De Koperen Ezel is ontstaan als ezelfokkerij en is uitgegroeid tot een kinderboerderij.

Adres: Kopermolenweg 4, 8161RM Epe
Website: Kinderboerderij De Koperen Ezel

Dieren knuffelen, spelen en doen!

Maar dat niet alleen, het mag met recht ook een ‘speel- en doeparadijs’ genoemd worden. De kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuinen. Er is een te gekke buitenspeeltuin met onder meer een kabelbaan, skelterbaan en vele klim- en klautertoestellen. Er kan echter ook binnen gespeeld worden in de overdekte speeltuin met speeltoestellen en springkussen.

Een van de topattracties van Kinderboerderij De Koperen Ezel zijn de ezelwandelingen. De ezels wandelen met u mee over de Veluwe, eventueel voorzien van een rijzadel of pakzadel met manden. U kunt bijvoorbeeld een picknickmand meenemen en onderweg in de natuur gezellig picknicken. Na afloop kunt u nagenieten op het sfeervolle boerenterras of ga eten bij de pannenkoekenboerderij Kortom, hier kunt u een compleet dagje uit beleven met de kinderen op de Veluwe.

Bungalowparken nabij Kinderboerderij De Koperen Ezel

Camping De Zandhegge

In de zomermaanden biedt het buitenzwembad verkoeling. Kinderen vermaken zich uitstekend in één van de speeltuinen. Ideaal startpunt voor fietsers en wandelaars.

Lees meer
Bospark de Schaapskooi

Midden op de Veluwe vindt u Bospark De Schaapskooi. Spelen in de indoorspeeltuin, plonzen in het binnen zwembad en dolle pret met Koos Konijn.

Lees meer
De Veldkamp

Vooral het genieten van de vele daguitjes in de omgeving als de natuur van de Veluwe, zijn de belangrijkste voorwaarden om voor de Veldkamp te kiezen.

Lees meer
RCN de Jagerstee

De Jagerstee ligt midden op de Veluwe. Steden als Apeldoorn of Zwolle liggen vlakbij, net als Julianatoren en Attractiepark Slagharen. Ideaal om de Veluwe te ontdekken.

Lees meer
De Bosrand

Wakker worden van het geluid van tsjirpende vogeltjes en omringd door de Veluwse bossen, is De Bosrand ideaal voor natuurliefhebbers- en jonge gezinnen.

Lees meer
De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

Lees meer
Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen – maken het park zeer geliefd.

Lees meer
De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

Lees meer
Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

Lees meer
De Eikensingel

Relaxen doet u op de Eikensingel! Want elke bungalow beschikt over een privé-jacuzzi, is er een Finse sauna en een uniek spazwembad.

Lees meer