De Veldkamp

Vooral het genieten van de vele daguitjes in de omgeving als de natuur, zijn de belangrijkste voorwaarden om voor de Veldkamp te kiezen. De Veldkamp is namelijk een kleinschalig bospark dat omgeven is door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland ‘de Veluwe’.

  • Diverse soorten huisjes en chalets omringd door natuur
  • Een kleinschalig en ruim opgezet park waar rust heerst
  • Bezoek het vestingstadje Hattem met het Anton Pieck Museum

Vind de beste prijs voor: De Veldkamp

De Veldkamp

Recreatiepark de Veldkamp is een kleinschalig bospark dat omgeven is door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland ‘de Veluwe’. De omgeving is dan ook een walhalla voor wandel- en natuurliefhebbers. Bezoek tijdens een van de tochten ook eens Het Anton Pieck museum in Hattum. Anton Pieck was de grondlegger van het sprookjesbos in de Efteling. Maar ook Paleis Het Loo, Julianatoren en Apenheul liggen vlakbij.

Wat is er te doen op Recreatiepark de Veldkamp?

Vooral het genieten van de vele daguitjes in de omgeving als de natuur van de Veluwe, zijn de belangrijkste voorwaarden om voor de Veldkamp te kiezen. Huur een fiets bij de receptie of trek uw wandelschoenen aan, want direct vanaf de Veldkamp beginnen de vele fiets- en wandelroutes die u naar de mooiste plekjes brengen. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie.

Er zijn dan wel geen voorzieningen voor kinderen op De Veldkamp, in de omgeving daarin tegen is veel te beleven. Wat dacht u van familiepretpark Koningin Julianatore of Apenheul? Zwemmen kan in het subtropisch zwemparadijs Deventer en zijn uw kinderen dol op achtbanen dan is Walibi World perfect.

U verblijft in knusse chalets die verspreid liggen over het goed onderhouden en groene parkterrein. Kortom, op zoek naar een rustig en niet al te duur recreatiepark op de Veluwe, dan is de Veldkamp een goede keuze.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Pannenkoekenrestaurant

Algemeen

  • Receptei

Sport/Spel

  • Recreatieprogramma (tijdens de schoolvakanties)
  • Fietsenverhuur
  • Speeltuin
  • Speelzaal

Plattegrond De Veldkamp

Bekijk hier de plattegrond van de De Veldkamp (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Veldkamp

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.