Klimbos Harderwijk

Op zoek naar een uitdagend en spannend uitje? Dan hebben we een uitstekende tip: Het Klimbos in Harderwijk! Want een dagje klimmen staat hier garant voor heel wat spanning en sensatie! Want voor wie durft: u kunt een vrije val van maarliefst 16 meter hoogte maken. Is dit (nog) niet voldoende sensatie? Dan is de rollercoaster zipline, met een hoogte van 20 meter en waar u met een flinke snelheid naar beneden zoeft, perfect. Goed om te weten: Deze sensatie beleeft u nergens anders in Nederland.

Adres: Boekhorstlaan 2, 3847 LP Harderwijk
Website: Klimbosharderwijk.nl

Een unieke klimbelevenis

Het Klimbos in Harderwijk heeft niet heel veel klimparcoursen, maar de vier parcoursen die er zijn, zijn dan ook echt sensationeel! Elk klimparcours begint op 20 meter hoogte en is geschikt voor kinderen vanaf 1.20 meter. Zo is er de rollercoaster zipline. Hier zoeft u met een grote snelheid door de bochten. Leuk is ook het tokkelparcours, wat u met z’n tweetjes kunt afleggen. Of kies voor het Unlimited parcours, met diverse klimelementen op 3 verschillende hoogteniveaus. Natuurlijk mogen we de Free Fall niet vergeten. Wie durft?

 

Bungalowparken nabij Klimbos Harderwijk

Het Verscholen Dorp

Het Verscholen Dorp is een rustig en bosrijk bungalowpark waar zowel jonge gezinnen als stellen een fijne vakantie kunnen vieren.

Lees meer
Camping Haeghehorst

Plons het binnen- en buitenzwembad in, ravotten in de speeltuin, smul van de barbecue en wandel de Veluwse bossen in. Op en top genieten!

Lees meer
De Paalberg

Omringd door de bossen van de Veluwe, ligt De Paalberg. Plons in het binnen- en buitenzwembad, kinderen ravotten in de speeltuin en schuif aan in het parkrestaurant. Perfect!

Lees meer
Waterparc Veluwemeer

Wilt u een duik nemen in het binnenzwembad en kinderen ravotten in de indoor speeltuin? Of toch liever het water op? Op Waterparc Veluwemeer is het allemaal mogelijk.

Lees meer
Flevostrand

Flevostrand is gelegen aan het Veluwemeer en daarmee een uitstekende bestemming voor een vakantie op en aan het water. Of trek er op uit en verken de omgeving.

Lees meer
Bad Hoophuizen
Bad Hoophuizen

Op Bad Hoophuizen verveelt u zich geen moment. Plons in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Bij mooi weer is ook het Veluwemeer een bron van vermaak.

Lees meer
Droompark Zuiderzee

Vertoeft u graag op en rondom het water, dan is Droompark Zuiderzee een prima keuze! Dit park ligt aan het Veluwemeer en beschikt ook over een binnenzwembad.

Lees meer
Vrijrijck de Heivlinder

U verblijft in knusse bos boerderijtjes, die verscholen liggen in het groen. Hierdoor is het bospark een uitstekende keuze, als u eventjes de hectiek van alle dag wil ontvluchten.

Lees meer
RCN Zeewolde

Vakantiepark RCN Zeewolde is een veelzijdig vakantiepark. Zwemmen en watersporten op het Veluwemeer, duik in het binnenzwembad of ga fossielen opgraven.

Lees meer
Resort Veluwemeer

Vertoeft u graag aan of op het water, dan is Resort Veluwemeer perfect! Een boottocht maken, kajakken en lekker luieren op het zandstrand van het resort. Heerlijk!

Lees meer