Klimbos Harderwijk

Op zoek naar een uitdagend en spannend uitje? Dan hebben we een uitstekende tip: Het Klimbos in Harderwijk! Want een dagje klimmen staat hier garant voor heel wat spanning en sensatie! Want voor wie durft: u kunt een vrije val van maarliefst 16 meter hoogte maken. Is dit (nog) niet voldoende sensatie? Dan is de rollercoaster zipline, met een hoogte van 20 meter en waar u met een flinke snelheid naar beneden zoeft, perfect. Goed om te weten: Deze sensatie beleeft u nergens anders in Nederland.

Adres: Boekhorstlaan 2, 3847 LP Harderwijk
Website: Klimbosharderwijk.nl

Een unieke klimbelevenis

Het Klimbos in Harderwijk heeft niet heel veel klimparcoursen, maar de vier parcoursen die er zijn, zijn dan ook echt sensationeel! Elk klimparcours begint op 20 meter hoogte en is geschikt voor kinderen vanaf 1.20 meter. Zo is er de rollercoaster zipline. Hier zoeft u met een grote snelheid door de bochten. Leuk is ook het tokkelparcours, wat u met z’n tweetjes kunt afleggen. Of kies voor het Unlimited parcours, met diverse klimelementen op 3 verschillende hoogteniveaus. Natuurlijk mogen we de Free Fall niet vergeten. Wie durft?

 

Bungalowparken nabij

Klimbos Harderwijk

Het Verscholen Dorp

Het Verscholen Dorp is een rustig en bosrijk bungalowpark waar zowel jonge gezinnen als stellen een fijne vakantie kunnen vieren.

Haeghehorst

Plons het binnen- en buitenzwembad in, ravotten in de speeltuin, smul van de barbecue en wandel de Veluwse bossen in. Op en top genieten!

De Paalberg

Omringd door de bossen van de Veluwe, ligt De Paalberg. Plons in het binnen- en buitenzwembad, kinderen ravotten in de speeltuin en schuif aan in het parkrestaurant. Perfect!

Waterparc Veluwemeer

Wilt u een duik nemen in het binnenzwembad en kinderen ravotten in de indoor speeltuin? Of toch liever het water op? Op Waterparc Veluwemeer is het allemaal mogelijk.

Flevostrand

Flevostrand is gelegen aan het Veluwemeer en daarmee een uitstekende bestemming voor een vakantie op en aan het water. Of trek er op uit en verken de omgeving.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.