Het Lauwersmeer

Het Lauwersmeer op de grens tussen Friesland en Groningen, staat bekend om de prachtige natuur. Bovendien zijn er in de omgeving ook bezienswaardigheden, zoals het stadje Dokkum en de zeehondencrèche in Pieterburen. Maar u kunt zich ook prima vermaken aan het Lauwersmeer, met sportieve bezigheden als zeilen, wandelen, fietsen en vogels spotten. Maar de omgeving leent zich ook uitstekend om tot rust te komen.

Adres: Lauwersmeer

Bungalowparken nabij

Het Lauwersmeer

Landal Esonstad

Landal Waterpark Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Vitamaris

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Prachtige stranden, de duinen en vooral stilte en ruimte.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.