Luchtvaart Themapark Aviodrome

De echte luchtvaartliefhebber moet absoluut een bezoekje brengen aan het Luchtvaart Themapark Aviodrome in Lelystad. Verdiep u in de luchtvaartgeschiedenis door de bijzondere collectie aan historische vliegtuigen te bekijken. Test vliegtuigvleugels in het vlieglaboratorium of boek een spectaculaire rondvlucht. Blijft u liever aan de grond, dan kunt u toch een enerverend avontuur beleven door u te laten overweldigen in het 4D theater.

Adres: Pelikaanweg 50, 8218 PG Lelystad

Bungalowparken nabij Luchtvaart Themapark Aviodrome

Bungalows aan het water op Waterparc Veluwemeer
Waterparc Veluwemeer

Wilt u een duik nemen in het binnenzwembad en kinderen ravotten in de indoor speeltuin? Of toch liever het water op? Op Waterparc Veluwemeer is het allemaal mogelijk.

Lees meer
Flevostrand

Flevostrand is gelegen aan het Veluwemeer en daarmee een uitstekende bestemming voor een vakantie op en aan het water. Of trek er op uit en verken de omgeving.

Lees meer
Park Zuiderzee

Vertoeft u graag op en rondom het water, dan is Droompark Zuiderzee een prima keuze! Dit park ligt aan het Veluwemeer en beschikt ook over een binnenzwembad.

Lees meer
Bad Hoophuizen
Bad Hoophuizen

Op Bad Hoophuizen verveelt u zich geen moment. Plons in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Bij mooi weer is ook het Veluwemeer een bron van vermaak.

Lees meer