Metaaldetectie workshops

Wow … wat is dit een gaaf en niet alledaags uitje! Want u gaat gewapend met een echte metaaldetector het Zeeuwse strand of een Zeeuws weiland afspeuren, naar een leuke of wellicht bijzondere vondst. U kunt deze workshop samen ondernemen met uw kinderen, maar de metaalzoekworkshop is ook perfect als teamuitje of als verjaardagsfeestje.

Adres: Zusterplein 15, 4331 KM Middelburg
Website: Metaalzoekworkshop.nl

Bijzonder uitje op het Zeeuwse strand

Uw gastheer bij dit bijzonder uitje is Johan Elzinga, hij neemt u mee naar een van de vele en mooie stranden in Zeeland. Na een korte uitleg over het detecteren en het oefenen met de detector gaat u zelf aan de slag. Tijdens dit bijzonder uitje geniet u dus ook nog eens van de schitterende Zeeuwse stranden. Een workshop duurt ongeveer 2 uur en na afloop worden de vondsten besproken en indien gewenst kunt u ook een bewijs van deelname krijgen. Wilt u zelf aan de slag? Kijk dan eens op Dedetectorshop.nl! Deze webshop is van Johan Elzinga en hier kunt u alles kopen op het gebied van metaaldetectie.

Bungalowparken nabij

Metaaldetectie workshops

Noordzee Resort Vlissingen

Noordzee Resort Vlissingen is perfect voor een (strand) vakantie aan de Hollandse kust! De boulevard met het zandstrand van Vlissingen ligt op slechts 250 meter.

Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

Vakantiepark de Meerpaal

Kom op vakantie op vakantiepark de Meerpaal, dat pal ligt aan het strand van Zoutelande, een van de zonnigste regio's van Nederland.

RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.