Metaaldetectie workshops

Wow … wat is dit een gaaf en niet alledaags uitje! Want u gaat gewapend met een echte metaaldetector het Zeeuwse strand of een Zeeuws weiland afspeuren, naar een leuke of wellicht bijzondere vondst. U kunt deze workshop samen ondernemen met uw kinderen, maar de metaalzoekworkshop is ook perfect als teamuitje of als verjaardagsfeestje.

Adres: Zusterplein 15, 4331 KM Middelburg
Website: Metaalzoekworkshop.nl

Bijzonder uitje op het Zeeuwse strand

Uw gastheer bij dit bijzonder uitje is Johan Elzinga, hij neemt u mee naar een van de vele en mooie stranden in Zeeland. Na een korte uitleg over het detecteren en het oefenen met de detector gaat u zelf aan de slag. Tijdens dit bijzonder uitje geniet u dus ook nog eens van de schitterende Zeeuwse stranden. Een workshop duurt ongeveer 2 uur en na afloop worden de vondsten besproken en indien gewenst kunt u ook een bewijs van deelname krijgen. Wilt u zelf aan de slag? Kijk dan eens op Dedetectorshop.nl! Deze webshop is van Johan Elzinga en hier kunt u alles kopen op het gebied van metaaldetectie.

Bungalowparken nabij Metaaldetectie workshops

Largo Harbour Village

Het luxe Largo Harbour Village ligt direct aan het Veerse Meer. Ideaal als u graag op en rondom het water vertoeft! U vaart vanaf uw luxe villa zo het meer op.

Lees meer
Noordzee Résidence Dishoek

Op het terras van uw luxe villa is het goed toeven met een glas wijn. En met een ligging op slechts 300 meter van het strand, is een strandwandeling zo gemaakt.

Lees meer
De Pekelinge

Zwemmen in het all-westher zwembad, oefenenen op de klimwand, boogschieten, vlotvaren en lasergamen. Liever naar de Noordzee? Het is maar 3 km tot het strand.

Lees meer
Vakantiepark de Meerpaal

Kom op vakantie op vakantiepark de Meerpaal, dat pal ligt aan het strand van Zoutelande, een van de zonnigste regio’s van Nederland.

Lees meer
RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

Lees meer
Camping Ons Buiten

Het jaarrond bruist Ons Buiten; samen plonzen in het binnenzwembad, kinderen hebben alle ruimte om te spelen en u kunt heerlijk ontspannen in de luxe wellnessruimte.

Lees meer
Bos en Duin

De meeste zonuren van Nederland, schone stranden en schitterende duinen! Kom vakantie vieren op Bos en Duin in de populaire badplaats Oostkapelle.

Lees meer
Domein Het Camperveer

Domein Het Camperveer is een rustig vakantieadres, aan het Veerse Meer en dus ideaal voor watersporters. Maar ook het historische stadje Veere ligt nabij!

Lees meer
Vakantiepark Westhove

Kinderen vermaken zich in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad, terwijl u relax in de sauna in het Badhuis. Maar vergeet ook niet om naar het strand te wandelen.

Lees meer
De Groote Duynen

Met het ruisen van de golven op de achtergrond, alle ruimte voor strandwandelingen en luieren op het strand is het hier altijd genieten geblazen. 

Lees meer