Parador Duinzicht

Vakantiepark Parador Duinzicht is een fijne bestemming voor strandliefhebbers en jonge gezinnen. U wandelt zo naar Strand Dishoek voor eindeloos strandplezier. Op het park is een binnen- en buitenspeeltuin, een spraypark en een animatieteam. U verblijft in een luxe chalet met moderne voorzieningen. 

  • Strand op loopafstand
  • Animatieteam en restaurant
  • Spray park en binnen- en buitenspeeltuin

Boek hier Parador Duinzicht:

Parador Duinzicht

Vakantiepark Parador Duinzicht in Koudekerke is een uitstekende bestemming voor strandliefhebbers, vanwege de gunstige ligging op loopafstand van Strand Dishoek. Ook andere mooie stranden liggen nabij, waaronder die van Vlissingen en Zoutelande. Andere interessante plaatsen om te bezoeken zijn Middelburg, Domburg en Veere. Voor een uniek dagje uit gaat u naar het Deltawerken themapark Neeltje Jans. Andere attracties in de buurt zijn Museum Terra Maris bij Kasteel Westhove en Reptielen Zoo Iguana in Vlissingen.

Wat is er toe doen op vakantiepark Parador Duinzicht?

Houdt u van strandwandelingen, struinen door de duinen, in de golven duiken en zandkastelen bouwen? Dan is vakantiepark Parador Duinzicht bij Strand Dishoek een topbestemming. Hier vindt u een prachtig uitgestrekt strand, waar u ook nog eens een geweldig uitzicht heeft op de schepen die voorbij varen op weg naar de haven van Antwerpen. Verder kunnen jonge kinderen ook waterpret beleven op het vakantiepark, want er is een spetterend spraypark aanwezig.

Vakantiepark Parador Duinzicht is bovenal een familiepark! Gezinnen met kinderen beleven hier de tijd van hun leven. De jongste bezoekers duiken graag de speeltuin in, met als een van de favoriete speeltoestellen de airtrampoline. Is het zonnetje wat terughoudend of regent het? Dan hoeft dat de pret niet te drukken, want er is eveneens een binnenspeeltuin met een ballenbak, glijbanen en klautertoestellen. Verder brengt in de zomermaanden het animatieteam de sfeer er goed in, knutselmiddagen, droppings, sport- en spelmiddagen. Of daag elkaar sportief uit op het sportveld of aan de tafeltennistafel.

Genieten aan de Zeeuwse kust in een luxe chalet

Vakantiepark Duinzicht is een fijne uitvalsbasis voor een vakantie aan de Zeeuwse kust. Neem uw intrek in een luxe chalet met een sfeervolle en moderne inrichting. Bij mooi meer is het goed toeven op de veranda, die voorzien is van een tuinset. U kunt zich ook culinair laten verwennen bij Restaurant Duinzicht, dat direct aan zowel de buiten- als binnenspeeltuin is gelegen!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Spray park

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Binnenspeeltuin
  • Buitenspeeltuin
  • Sportveld
  • Animatieteam (zomervakantie)

Plattegrond Parador Duinzicht

Bekijk hier de plattegrond van de Parador Duinzicht (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Parador Duinzicht

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.