Mondo Verde

Mondo Verde is een schitterend themapark bestaande uit een: pretpark, verschillende wereldtuinen en een dierenpark. In de wereldtuinen kunt u zo’n beetje elk gebied ter wereld bekijken. U reist als het ware op één dag de wereld rond. Van Engeland naar Italië en via Rusland naar Australië. Elke wereldtuin heeft haar eigen sfeer en beplanting.

Adres: Groene Wereld 10, 6372 PW Landgraaf
Website: Mondo Verde

Attracties, mooie tuinen en dieren

In het dierenpark maakt u kennis met zeldzame, gevaarlijke en bijzondere dieren zoals de twee witte leeuwen Kenia en Kato. Trots is Mondo Verde ook op de grootste volière van Europa. Vogels leven hier in hun natuurlijke leefomgeving, compleet met beekjes en strandjes.  Mondo Verde is ook een feest voor kinderen, er zijn tal van attracties waar ze op kunnen klimmen, klauteren en ravotten. Mondo Verde is geheel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bovendien zijn er rolstoelen beschikbaar bij de ingang.

Bungalowparken nabij Mondo Verde

Resort Brunssummerheide

Vanuit Resort Brunssummerheide ontdekt u niet alleen Maastricht, maar ook het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt aan uw voeten.

Lees meer
Groenpark Simpelveld

Op zoek naar een rustig vakantieadresje, vlakbij huis maar toch in een schitterende en niet-alledaagse omgeving? Dan is Groenpark Simpelveld, gelegen in Zuid-Limburg ideaal!

Lees meer
Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland ‘Zuid-Limburg’. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Lees meer
Reevallis

Landal Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Lees meer
Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Hoog Vaals

Op zoek naar een vakantieadres, dicht bij huis maar toch in een unieke en niet-alledaagse omgeving? Dan kunnen we Hoog Vaals, in Zuid-Limburg aanraden.

Lees meer
Buitenplaats Mechelerhof

Op De Mechelerhof verblijft u in unieke vakwerkwoningen. Gelegen vlakbij Maastricht en in het Geuldal, één van de mooiste wandelgebieden van Nederland.

Lees meer
Camping Gulperberg

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is een walhalla voor wandel- en fietsliefhebbers. Na een dagje wandelen of fietsen duikt u zo het verwarmd buitenzwembad in.

Lees meer
Kasteeldomein De Cauberg

Op de top van de Cauberg, ligt Kasteeldomein de Cauberg. Ga een dagje naar Maastricht of bezoek Thermae 2OOO, dat naast Kasteeldomein de Cauberg is gelegen.

Lees meer
Resort mooi Bemelen

Mooi Bemelen ligt in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap! Perfect voor wandelaars en mountainbikers. Maar ook Valkenburg en Maastricht liggen vlakbij!

Lees meer