Mondo Verde

Mondo Verde is een schitterend themapark bestaande uit een: pretpark, verschillende wereldtuinen en een dierenpark. In de wereldtuinen kunt u zo’n beetje elk gebied ter wereld bekijken. U reist als het ware op één dag de wereld rond. Van Engeland naar Italië en via Rusland naar Australië. Elke wereldtuin heeft haar eigen sfeer en beplanting.

Adres: Groene Wereld 10, 6372 PW Landgraaf
Website: Mondo Verde

Attracties, mooie tuinen en dieren

In het dierenpark maakt u kennis met zeldzame, gevaarlijke en bijzondere dieren zoals de twee witte leeuwen Kenia en Kato. Trots is Mondo Verde ook op de grootste volière van Europa. Vogels leven hier in hun natuurlijke leefomgeving, compleet met beekjes en strandjes.  Mondo Verde is ook een feest voor kinderen, er zijn tal van attracties waar ze op kunnen klimmen, klauteren en ravotten. Mondo Verde is geheel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bovendien zijn er rolstoelen beschikbaar bij de ingang.

Bungalowparken nabij

Mondo Verde

Resort Brunssummerheide

Vanuit Resort Brunssummerheide ontdekt u niet alleen Maastricht, maar ook het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt aan uw voeten.

Groenpark Simpelveld

Op zoek naar een rustig vakantieadresje, vlakbij huis maar toch in een schitterende en niet-alledaagse omgeving? Dan is Groenpark Simpelveld, gelegen in Zuid-Limburg ideaal!

Résidence Valkenburg

U verblijft in een van de mooiste streken van Nederland 'Zuid-Limburg'. Geniet in het najaar en winter van rust en in de zomer bruist het park!

Reevallis

Vakantiepark Reevallis ligt in Zuid-Limburg, een streek in Nederland waar u zich eventjes in het buitenland waant. Ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers!

Bungalowpark Schin op Geul

Ontdek Zuid-Limburg vanuit bungalowpark Schin op Geul. Het glooiende landschap bezorgt u meteen het ultieme vakantiegevoel. Het park is van alle gemakken voorzien.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.