Museum van Papierknipkunst

Papier, de meeste mensen gebruiken het om op te schrijven! Maar wist u ook dat u van papier schitterende kunstwerk(jes) kunt knippen? Interesse? Dan is een bezoekje aan het Museum van de Papierknipkunst in Westerbork, een leuk uitje! Niet alleen komt de geschiedenis van de papierknipkunst uitgebreid aan de orde in de film ‘Kijk op de knipkunst’. Ook heeft het museum een nationale en internationale collectie papierknipkunstwerken, van bekende en minder bekende kunstenaars. Van zeer oud tot recent geknipte kunstwerken, uit binnen- en buitenland. Nu het mooiste – u kunt zelf ook aan de slag! Een knipster geeft demonstraties en daagt u uit het ook zelf te proberen. Zou u het superleuk vinden, er zijn lesboeken en professioneel knipmateriaal te koop.

Adres: Burg. G. van Weezelplein 10, 9431 AG Westerbork
Website: Museum van Papierknipkunst

Bungalowparken nabij Museum van Papierknipkunst

Landgoed Het Timmerholt

Rondom een recreatievijver met vele mogelijkheden, biedt dit kleinschalig park vertier en ontspanning voor jong en oud. Aanraden voor vis- en natuurliefhebbers.

Lees meer
Het Hart van Drenthe

‘Het Hart van Drenthe’ ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Lees meer
Orveltermarke

Orveltermarke is een geliefd vakantiepark in Drenthe. Met een binnenzwembad, indoor speeltuin, groot natuurbad en luxe bungalows. Prima keuze voor gezinnen!

Lees meer
Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Lees meer
Landgoed Het Grote Zand

Of u nu komt voor het binnenzwembad, het speelbos of de vele wandel- en fietsmogelijkheden, op Landgoed Het Grote Zand voelt iedereen zich thuis.

Lees meer
Aelderholt

De ultieme gezinsvakantie beleeft u op Aelderholt. Terwijl uw kinderen zwemmen en spelen in de indoorspeeltuin, bezoekt u de sauna en het beautysalon. Perfect!

Lees meer
De Bronzen Emmer

Midden in de Drentse natuur, ligt de Bronzen Emmer. Dit rustig en goed beoordeeld park met een manege, is een eldorado voor ruiters en natuurliefhebbers.

Lees meer
De Berenkuil

De Berenkuil is een gemoedelijk en goed gewaardeerd vakantiepark met een keur aan voorzieningen, met name voor kinderen! Ideaal voor (jonge) gezinnen.

Lees meer
Bospark Lunsbergen

Lekker even bijkomen? Kom dan genieten op het Drentse Bospark Lunsbergen met knusse chalets, een binnenzwembad en een minigolfbaan.

Lees meer
Hof van Saksen kinderen waterpret in het zwembad
Hof van Saksen

Suis van de spectaculaire waterglijbanen, bezoek de kinder academies en de indoorspeeltuin. Nagenieten doet u in de rietgedekte boerderijen.

Lees meer