Museum van Papierknipkunst

Papier, de meeste mensen gebruiken het om op te schrijven! Maar wist u ook dat u van papier schitterende kunstwerk(jes) kunt knippen? Interesse? Dan is een bezoekje aan het Museum van de Papierknipkunst in Westerbork, een leuk uitje! Niet alleen komt de geschiedenis van de papierknipkunst uitgebreid aan de orde in de film ‘Kijk op de knipkunst’. Ook heeft het museum een nationale en internationale collectie papierknipkunstwerken, van bekende en minder bekende kunstenaars. Van zeer oud tot recent geknipte kunstwerken, uit binnen- en buitenland. Nu het mooiste – u kunt zelf ook aan de slag! Een knipster geeft demonstraties en daagt u uit het ook zelf te proberen. Zou u het superleuk vinden, er zijn lesboeken en professioneel knipmateriaal te koop.

Adres: Burg. G. van Weezelplein 10, 9431 AG Westerbork
Website: Museum van Papierknipkunst

Bungalowparken nabij

Museum van Papierknipkunst

Drentse lagune

Landal de Drentse Lagune is perfect om tot rust te komen. De vrijstaande villa's liggen nagenoeg allemaal direct aan het water en wandelt u zo u eigen privé-strandje op. Ideaal!

Landgoed Het Timmerholt

Rondom een recreatievijver met vele mogelijkheden, biedt dit kleinschalig park vertier en ontspanning voor jong en oud. Aanraden voor vis- en natuurliefhebbers.

Het Hart van Drenthe

'Het Hart van Drenthe' ligt in Drenthe, op een zeer rustig plekje. Perfect voor rust- en natuurliefhebbers. Maar ook op het bungalowpark is voldoende vertier.

Orveltermarke

Orveltermarke is een geliefd vakantiepark in Drenthe. Met een binnenzwembad, indoor speeltuin, groot natuurbad en luxe bungalows. Prima keuze voor gezinnen!

Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.