Museum Vekemans

Tegenwoordig is het een kwestie van de was verzamelen, sorteren op kleur en de wasmachine aanzetten. Maar dit was vroeger niet zo gemakkelijk. Hoe mensen vroeger de was schoon kregen, kunt u zien in Museum Vekemans. Hier hebben ze een prachtige collectie genaamd “Wasch en Strijk”, die een historisch overzicht biedt van het wassen en strijken door de eeuwen heen. De collectie omvat was- en strijkgereedschappen, maar ook schilderijen, prenten en kunstvoorwerpen. De samenstelling van deze collectie is absoluut uniek in de wereld. Naast deze unieke “Wasch en Strijk” collectie, biedt Museum Vekemans ook nog een prachtige verzameling kleding aan: kleding die gedragen werd op het Brabantse platteland van 1850 tot 1950. Met name de hoofdtooien zijn belangrijk in deze collectie. Het is dan ook een bijzondere verzameling mutsen en poffers die elk hun eigen levensverhaal vertellen.

Adres: Stationsstraat 39 Boxtel
Website: Museum Vekemans

Bungalowparken nabij

Museum Vekemans

Klein Oisterwijk

Landal Klein Oisterwijk grenst aan het natuurgebied Oisterwijkse Bossen en Vennen. Wandelaars en fietsers kunnen bij de receptie van Landal Klein Oisterwijk terecht voor mooie routes door het Brabantse land.

Résidence De Leuvert

De Leuvert wordt omringd door een gevarieerd landschap; heide, weide en bossen wisselen elkaar af. Trek er op uit, wandelen, fietsen en bezoek Eindhoven en de Efteling.

Vakantiepark Latour

Vakantiepark Latour ligt verscholen in de bosrijke natuur van de Brabantse Kempen in Oirschot. Verspreid over vakantiepark Latour liggen tussen het groen en aan het water comfortabele vakantielodge's.

Vakantiepark Dierenbos

Dierenbos is een goede keuze voor jonge gezinnen. Hertjes, zwijntjes en andere dieren zorgen voor beestachtige vakantiepret. Waterpret is er in het overdekte zwembad.

Recreatiepark Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.