Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Kinderen kunnen in de schoolvakanties meedoen met het animatieteam of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen? De Duinhoeve is een uitstekende keuze voor jonge gezinnen!

 • Gelegen in Udenhout op maar 12 km van de Efteling
 • Buitenzwembad met kinderbad en piratenschip
 • Grenzend aan de Loonse en Drunense Duinen

Boek hier Duinhoeve:

Duinhoeve

Zoekt u een vakantiepark dat naast fijne eigen voorzieningen, ook ideaal is gelegen om veel uitstapjes te maken, dan is de Duinhoeve in Udenhout perfect. De Duinhoeve ligt namelijk nabij de Efteling en de Beekse Bergen. Of wat dacht u van het uitstekende klim- en avonturenbos in Goirle en Kasteel Heeswijk? Lekker dwalen door de Loonse en Drunense duinen en ook Tilburg en ‘s-Hertogenbosch liggen vlakbij! Shoppen, winkelen en een terrasje pikken. Voldoende uitjes voor jong en oud!

Wat is er te doen op de Duinhoeve

De absolute top voorziening van de Duinhoeve is het verwarmd buitenzwembad, dus ook bij wat minder weer, kunt u een duik nemen in het grote zwembad of in het peuterbad. Het grote en diepere zwembad, is maar liefst 16 meter lang en 140 cm diep en de speel- en klim matten liggen klaar in het water. Het peuterbadje is veel minder diep en beschikt over een speelboot met sproeiers en glijbanen. Terwijl uw kinderen zwemmen en bommetjes maken, kunt u een oogje in het zeil houden vanaf de ligbedden, die rondom het zwembad staan. Ideaal! Goed om te weten: er is geen toezicht bij het zwembad en het zwembad is geopend vanaf eind april tot begin september.

Maar ook de grote speeltuin staat garant voor heel wat uurtjes speelpret: glijden, schommelen, klauteren en salto’s draaien op de air-trampoline. Een geliefde speelplek is ook de natuur-speeltuin. Hier kunnen kinderen lekker spelen met zand en water. Liever sportief bezig? Een partijtje voetbal als het huren van een skelter is ook mogelijk! Daarnaast zorgt ook het animatieteam in de meivakantie, met Hemelvaart en Pinksteren en in de zomervakantie voor heel veel vermaak. Knutselen, samen sportief bezig zijn en in de avond is er het mee leeftheater. 

Na zo’n fijn dagje kunt u tot rust komen en gezellig samen zijn in een van de verschillende accommodaties. Waar kiest u voor? Een chalet, safaritent, lodge of vakantiehuis? Keuze is er voldoende! Wist u overigens dat u op slechts 12 kilometer vanaf de Efteling verblijft? Een uitstapje naar de Efteling is dus zo gemaakt! Alle accommodaties zijn compleet ingericht, u kunt dus zelf koken, maar u kunt ook naar de smulhoek wandelen! Voor uw basis boodschappen kunt u terecht in de parkwinkel. Maar ook in Udenhout liggen meer dan voldoende winkels!

Wist u dat u op slechts 12 kilometer vanaf de Efteling verblijft? Een uitstapje naar de Efteling is dus zo gemaakt!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad met kinderbad

Horeca

 • Parkwinkel

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Buitenspeeltuin
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Sportveld
 • Natuurspeettuin
 • Animatieteam in diverse schoolvakanties

Plattegrond Duinhoeve

Bekijk hier de plattegrond van de Duinhoeve (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Duinhoeve

Bekijk hier de plattegrond van de Duinhoeve (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Duinhoeve

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.