Nationaal Park Dwingelderveld

Nationaal Park Dwingelderveld is met 3.700 hectare het grootste natte heidegebied van West-Europa. De heide wordt in conditie gehouden, door maar liefst twee schaapskuddes met een herder. Het Dwingelderveld trekt jaarlijks ruim 1,5 miljoen bezoekers, die gebruikmaken van de vele wandel- en fietspaden. In het bezoekerscentra in Ruinen kunt u terecht voor meer informatie over dit bijzondere gebied. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd, zoals excursies met een natuurgids en speurtochten voor kinderen.

Adres: Benderse 22, 7963 RA Ruinen

Bungalowparken nabij

Nationaal Park Dwingelderveld

EuroParcs de Wiltzangh

EuroParcs de Wiltzangh wordt omarmd door de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld. Bezoek dan Bezoekerscentrum Dwingelderveld en voor kinderen is de Schaapskudde van Ruinen een aanrader, zeker in lammetjestijd.

Bungalowpark Lanka

Als u op zoek bent naar een bungalowpark waar u eventjes kunt ontsnappen aan alle drukte en hectiek van alledag, dan kunnen we bungalowpark Lanka aanraden.

De Noordster

RCN de Noordster is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in Drenthe. Maar ook op het vakantiepark zelf is voldoende te doen.

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Op zoek naar natuur, rust en stilte? Boek dan een villa op Buitenplaats De Marke van Ruinen. Super-de-luxe genieten? Boek dan de villa met privé-bubbelbad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.