Nationaal Park Lauwersmeer

Nationaal Park Lauwersmeer ligt op de grens tussen Groningen en Friesland! Voorheen stond het gebied in verbinding met de zee. In 1969 is hier een dam geplaatst ter bescherming tegen overstromingen. Het park is een vogelparadijs! Vanuit de verschillende vogelkijkhutten en uitzichtpunten krijgt u een mooi zicht op de vogels. Wilt u meer informatie over het gebied en de vele vogelsoorten die er voorkomen, bezoek dan het Activiteitencentrum Lauwersnest in Lauwersoog.

Adres: De Rug 1, 9976 VT Lauwersoog

Bungalowparken nabij

Nationaal Park Lauwersmeer

Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Landal Esonstad

Landal Waterpark Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Vitamaris

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Prachtige stranden, de duinen en vooral stilte en ruimte.

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.