Nederlands Openluchtmuseum

Niets is zo bijzonder als de cultuur en dagelijkse gebruiken van de ‘gewone mens’ door de tijd heen. Dat bewijst het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem met oude gebouwen als een Friese kop-hals-rompboerderij uit de 17e eeuw, een koopmanswoning uit Koog a/d Zaan uit de 17e eeuw en een oude stolpboerderij uit Noord-Holland uit de 18e eeuw. Maar dit is nog maar een kleine selectie van het totaal aan gebouwen. Het museum is van april t/m oktober dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00. De rest van het jaar beperkte openingstijden en de meeste gebouwen zijn gesloten.

Adres: Hoeferlaan 4, 6816 SG Arnhem

Bungalowparken nabij

Nederlands Openluchtmuseum

EuroParcs De Hooge Veluwe

Samen de natuur in? Kom dan naar Europarcs Hooge Veluwe, waar u verblijft midden op de Veluwe. Zwemmen, sporten- en spelen ... of gewoon niets doen.

Vakantiepark Arnhem

Plonzen in het zwembad en ontspannen in de sauna en whirlpool. Spelen in de zeeroverspeeltuin, meedoen met het recreatieteam of verken de omgeving.

Vakantiepark Hoenderloo

De bosrijke omgeving en de fijne voorzieningen van vakantiepark Hoenderloo vormen de ideale combinatie voor een onbezorgde vakantie op de Veluwe.

De Pampel

Verken de Veluwse bossen, plons in het binnenzwembad en bezoek het hertenbos! Lekker knus zijn ook de cottages in boerderijstijl. Kortom, ideaal voor gezinnen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.