Noord-Beveland – Zeeland

Noord-Beveland is het kleinste eiland van de provincie Zeeland. Dit relatief onbekende eiland is in veel opzichten een verrassende ontdekking voor de rustminnende, maar ook actieve vakantieganger met kinderen. Kamperland is op Noord-Beveland gelegen en was van origine een landbouwdorp, maar heeft zich ontwikkeld tot een ideaal vakantieoord voor watersporters en strand- en zonaanbidders. De duinen zijn een mooi wandelgebied en het brede Noordzeestrand ligt aan één van de schoonste zeekusten van Nederland. In het nabijgelegen Veerse Meer kan men uitstekend zwemmen, zonnen, zeilen en surfen, zonder de invloed van eb en vloed.

Op 5 minuten rijden van Kamperland ligt de wereldberoemde Oosterschelde stormvloedkering. Een bezoek aan deze spectaculaire waterkering is zeker de moeite waard. Voor een boeiende uitleg kunt u het nabijgelegen Deltapark Neeltje Jans bezoeken. Bij deze Zeeuwse topattractie leert u alles over de strijd tegen het water met films en tentoonstellingen over de overstromingsramp in 1953. De kinderen zullen zeker genieten, want in het zeehondenbassin kunnen ze deze schitterende dieren van heel dichtbij bekijken of wat dacht u van het walvispaviljoen. Dit zijn maar een paar voorbeelden, waarmee de jeugd zich hier prima kan amuseren.

Bezoek ook de Bierbrouwerij Emelisse, de enige brouwerij op Noord-Beveland. Hier wordt dubbel abdijbier en witbier voor de echte fijnproever gebrouwen. Tevens kunt u in het Grand-Café de bieren proeven en een uitstekende maaltijd nuttigen. De jaarlijkse druk bezochte zomermarkt, waar men veel ambachtelijk beroepen, producten en de Zeeuwse klederdrachten kan bewonderen, trekt altijd veel bezoekers.

In de directe omgeving van Kamperland is veel natuur en zijn er vele leuke bezienswaardigheden die u per fiets uitstekend kunt bezichtigen. Ga daarom een middagje fietsen en neem de picknickmand mee, want onderweg zijn er volop mogelijkheden om even uit te rusten en te genieten van dit prachtig landschap.

Bungalowparken nabij Noord-Beveland – Zeeland

Villapark De Paardekreek
De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Lees meer
Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort is het meest complete park van Zeeland, gelegen aan een fijn strand. Met voorzieningen als subtropisch zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer
Water Village

Zoekt u een rustig en waterrijk vakantieadres in Zeeland, dan is Water Village, wat volledig omgeven is door water, prima! Nieuw en met duurzame bungalows.

Lees meer
Domein Het Camperveer

Domein Het Camperveer is een rustig vakantieadres, aan het Veerse Meer en dus ideaal voor watersporters. Maar ook het historische stadje Veere ligt nabij!

Lees meer
Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Lees meer
De Groote Duynen

Met het ruisen van de golven op de achtergrond, alle ruimte voor strandwandelingen en luieren op het strand is het hier altijd genieten geblazen. 

Lees meer
De Banjaard

Geniet van het schone Noordzeestrand, pal tegenover De Banjaard. Uitwaaien, zwemmen in zee en wandelen door de duinen. Perfect voor een familievakantie in Zeeland.

Lees meer
RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

Lees meer
Largo Harbour Village

Het luxe Largo Harbour Village ligt direct aan het Veerse Meer. Ideaal als u graag op en rondom het water vertoeft! U vaart vanaf uw luxe villa zo het meer op.

Lees meer
Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Lees meer