Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen (voorheen Dierenpark Emmen) is onderverdeeld in vijf zones: Amerika, Europa, Afrika, Azië en Australië. Hier kom je te weten waar je welke diersoorten tegen kunt komen. Populaire bewoners van het dierenpark zijn onder andere de nijlpaarden, apen, tijgers en vlinders. Bij Wildlands Adventure Zoo Emmen zijn uitgebreide voorzieningen aanwezig, zoals diverse horecagelegenheden, voorzieningen voor gehandicapten, sanitaire voorzieningen en speeltuinen.

Je kunt tussen 28 februari en 31 december een bezoek brengen aan het Wildlands Adventure Zoo Emmen van 10:00 tot 17:00. De sluitingstijd kan per seizoen iets afwijken.

Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen

Bungalowparken nabij Wildlands Adventure Zoo Emmen

Parc Sandur

Vissen en waterfietsen in en op de grote rietplas. Dolle waterpret is er in het binnenzwembad met peuterbad. Nabij Emmen en Wildlands Emmen.

Lees meer
Vakantiebungalow
Aelderholt

De ultieme gezinsvakantie beleeft u op Aelderholt. Terwijl uw kinderen zwemmen en spelen in de indoorspeeltuin, bezoekt u de sauna en het beautysalon. Perfect!

Lees meer
Molecaten Kuierpad

Het jaarrond zwemmen in het binnen- en buitenzwembad, surfen en kanoën op de recreatievijver en klimmen in het uitdagende klimpark het kan allemaal op het Kuierpad.

Lees meer
De Bronzen Emmer

Midden in de Drentse natuur, ligt de Bronzen Emmer. Dit rustig en goed beoordeeld park met een manege, is een eldorado voor ruiters en natuurliefhebbers.

Lees meer
Kortingscode Center Parcs, Waterpret op Center Parcs
De Huttenheugte

De Huttenheugte is een top vakantiepark. Met een tropisch zwembad, veel indoor- en outdoor faciliteiten en ook Plopsa Indoor en Wildlands Emmen liggen vlakbij.

Lees meer
Het Land van Bartje

Geniet op het familie vakantiepark: Het Land van Bartje. Met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten als een zwembad, ponyranch en een binnen- en buitenspeeltuin.

Lees meer