Oranjemuseum Nieuw Haghuis

Nederland op zijn mooist! Dit museum dat in 2006 is geopend, is gewijd aan regionaal boerenantiek en curiosa, die in het teken staan van het Koningshuis. U kunt hier objecten bewonderen als munten, wandkleden, tegeltjes, glazen, lepeltjes en herinnerings- en herdenkingsborden. Ook treft u er een collectie schilderijen en boeken over het Koningshuis.

Adres: Prinsendijk 1, 7478 PB Diepenheim
Website: Oranjemuseum Nieuw Haghuis

Bungalowparken nabij

Oranjemuseum Nieuw Haghuis

Bospark Markelo

Trek er op uit om Twente te verkennen. Na terugkomst kunt u een duik nemen in het buitenzwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Ideaal om tot rust te komen.

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Wandelen en fietsen - want de omgeving is schitterend! Duik in het buitenzwembad of daag uw kinderen uit op het all weather sportveld of op de tennisbaan.

De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is gelegen in de Achterhoek en het perfecte adres om zowel de Achterhoek te verkennen, als ook tot rust te komen. Vanuit uw luxe bungalow fietst u zo de natuur in.

Landgoed De Elsgraven

Landgoed De Elsgraven is een kleinschalig Landal park midden in de natuur. Ook een binnenzwembad en sport- en spelvoorzieningen ontbreken niet.

De Lindenberg

De Lindenberg is een gemoedelijk park dat tal van voorzieningen aanbiedt. Zo is er een buitenzwembad, een waterspeelplaats en een indoorspeeltuin.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.