De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is gelegen in de Achterhoek en het perfecte adres om zowel de Achterhoek te verkennen, als ook tot rust te komen. Vanuit uw luxe bungalow fietst u zo de natuur in. De vele routes sluiten perfect op elkaar aan en voeren u langs kastelen en wijngaarden.

  • Ideaal voor wie op zoek is naar rust, natuur en luxe
  • Nabij de natuurgebieden De Lochemse Berg en Paaschberg
  • Trendy bungalows op ruime percelen langs waterpartijen

Boek hier De Lochemse Berg:

De Lochemse Berg

De Lochemse Berg vindt u in Lochem, een stadje in de Gelderse Achterhoek. De omgeving is perfect voor fietstochten en wandelingen: bossen, weilanden, riviertjes en oude boerderijen, bepalen hier het landschap. Bezoek ook een van de vele kastelen en landgoederen. Maar ook Zutphen en Doetinchem, waar u prima kunt winkelen, lekker kunt eten en een terrasje kunt pikken liggen nabij! Bent u een wijnliefhebber, ook dan is de Achterhoek perfect! Want in de Achterhoek vindt u diverse wijnboeren.

Wat is er te doen op De Lochemse Berg?

Vakantiepark De Lochemse Berg is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar natuur, rust en luxe. U verblijft in luxe bungalows en beschikt vakantiepark De Lochemse Berg, over nagenoeg geen voorzieningen en zijn de percelen van elke luxe vakantiebungalow lekker ruim. Hierdoor is zowel uw privacy als uw rust gewaarborgd! Ideaal voor jonge gezinnen, als romantisch met z’n tweetjes of voor actieve senioren. Wilt u actie, dan zult u er op uit moeten, maar met het fraaie Coulisselandschap aan uw voeten, lijkt ons dit geen enkel probleem. 

Vakantiepark De Lochemse Berg beschikt over een receptie en jonge kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin. Zoekt u meer vermaak dan zult u er op uit moeten! Wat dacht u van vissen aan de Berkel of een (lange) wandeling ook langs de Berkel? Op tien wandelminuten bevindt zich Lochem, hier vindt u diverse winkels, eetgelegenheden en terrasjes. Vergeet ook niet om op de fiets te springen. De routes sluiten perfect op elkaar aan en de routes zijn goed aangegeven. We tippen: Fiets de prachtige kastelen- en landgoederen route. 

U verblijft in luxe en trendy bungalows, die van alle gemakken zijn voorzien. Er zijn verschillende type bungalows boekbaar, maar deze verschillende bungalows zijn qua interieur en exterieur identiek. De ligging van de bungalows verschilt wel, zo zijn er bungalows die in het groen liggen of aan het water. Door de grote glazen pui krijgt u een heerlijk binnenbuiten gevoel! Een heerlijk plekje is ook het terras!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Kleine speeltuin

Plattegrond De Lochemse Berg

Bekijk hier de plattegrond van de De Lochemse Berg (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Lochemse Berg

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.