Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is gelegen in Twente. Wandelen en fietsen – want de omgeving is schitterend! Duik in het buitenzwembad of daag uw kinderen uit op het all weather sportveld. Ook het animatieteam zorgt voor veel vermaak!

  • Ideale bestemming voor rustzoekers en jonge gezinnen
  • Verblijf in stijlvolle lodges met terras en ruime tuin
  • Ontdek de natuur van de Reggestreek en de Holterberg

Boek hier Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt:

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt ligt in Enter, een dorpje midden in het Twentse landschap. Perfect als u graag wandelt of fietst, want deze streek staat bekent om de goede- en uitgebreide fietsroutes.. Bezoek tijdens uw fietstochten ook zeker het historische plaatsje Ootmarsum. Met tal van kunstgalerijen, terrasjes en winkels. Ook leuk is kanoën op de Regge, bezoek Avonturenpark Hellendoorn als ook Natuurmuseum Holterberg

Wat is er doen op vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt?

In de zomer is waterpret gegarandeerd bij vakantiecentrum ’t Schuttenbelt! Want ’t Schuttenbelt beschikt over een fijn buitenzwembad. Kinderen kunnen hier naar hartenlust bommetjes maken, baantjes trekken of gewoon lekker spelen in het water, met hun nieuwe (vakantie) vriendjes. Maar ook volwassenen zijn welkom in het buitenzwembad. Samen zwemmen met uw kinderen of gewoon lekker luieren aan de rand van het zwembad, om zo uw kinderen in het oog te houden.

Natuurlijk ontbreekt een buitenspeeltuin niet op dit kindvriendelijk vakantiepark. Samen schommelen, klimmen en glijden en spelen in het zand. Speelpret gegarandeerd! Ook het all weather sportveld op vakantiecentrum ’t Schuttenbelt, staat garant voor veel (sport) vermaak: basketballen, voetballen of trefballen. Wie daagt u uit? In de schoolvakanties zorgt het professionele animatieteam voor nog meer vermaak en afleiding. Theater, een ballonnen spel en superhelden trefbal, om enkele activiteiten te noemen. 

Op vakantiecentrum ’t Schuttenbelt kunt u diverse type bungalows reserveren zoals: een boslodge, een woody lodge en een Vogellodge! Voor welk type u ook kiest ze zijn heerlijk om in te verblijven! Trendy vormgegeven, licht en voorzien van een (overdekt) terras. U kunt zelf koken, maar u kunt ook naar de snackbar, die gedurende het hoogseizoen, in de namiddag en avond is geopend. Zoekt u een grote accommodatie voor een familieweekend? Op het ’t Schuttenbelt staan twee groepsaccommodaties, waarin u met 28 personen kunt verblijven. 

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad

Horeca

  • Snackbar

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur
  • All weather sportveld
  • Animatieteam (schoolvakanties)

Plattegrond Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.