Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt is gelegen in Twente. Wandelen en fietsen – want de omgeving is schitterend! Duik in het buitenzwembad of daag uw kinderen uit op het all weather sportveld of op de tennisbaan. Ook het animatieteam zorgt voor veel vermaak!

Schuttenbelt_34
Schuttenbelt_Speeltuin
Schuttenbelt_38
schuttenbelt-6
schuttenbelt-6
schuttenbelt-zwembad
cover_Schuttenbel
schuttenbelt-2

Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt ligt in Enter, een dorpje midden in het Twentse landschap. Perfect als u graag wandelt of fietst, want deze streek staat bekent om de goede- en uitgebreide fietsroutes.. Bezoek tijdens uw fietstochten ook zeker het historische plaatsje Ootmarsum. Met tal van kunstgalerijen, terrasjes en winkels. Ook leuk is kanoën op de Regge, bezoek Avonturenpark Hellendoorn als ook Natuurmuseum Holterberg

Wat is er doen op vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt?

In de zomer is waterpret gegarandeerd bij vakantiecentrum ’t Schuttenbelt! Want ’t Schuttenbelt beschikt over een buitenzwembad met een waterglijbaan. Kinderen kunnen hier naar hartenlust bommetjes maken, baantjes trekken of gewoon lekker spelen in het water, met hun nieuwe (vakantie) vriendjes. Maar ook volwassenen zijn welkom in het buitenzwembad. Samen zwemmen met uw kinderen of gewoon lekker luieren aan de rand van het zwembad, om zo uw kinderen in het oog te houden.

Natuurlijk ontbreekt een buitenspeeltuin niet op dit kindvriendelijk vakantiepark. Samen schommelen, klimmen en glijden en spelen in het zand. Speelpret gegarandeerd! Ook het all weather sportveld op vakantiecentrum ’t Schuttenbelt, staat garant voor veel (sport) vermaak: basketballen, voetballen of trefballen. Wie daagt u uit? In de schoolvakanties zorgt het professionele animatieteam voor nog meer vermaak en afleiding. Theater, een ballonnen spel en superhelden trefbal, om enkele activiteiten te noemen. 

Op vakantiecentrum ’t Schuttenbelt kunt u twee type bungalows reserveren: een boslodge of een woody lodge! Voor welk type u ook kiest ze zijn heerlijk om in te verblijven! Trendy vormgegeven, licht en voorzien van een (overdekt) terras. U kunt zelf koken, maar u kunt ook naar de snackbar, die gedurende het hoogseizoen, in de namiddag en avond is geopend. Zoekt u een grote accommodatie voor een familieweekend? Op het ’t Schuttenbelt staan twee groepsaccommodaties, waarin u met 28 personen kunt verblijven. 

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad met waterglijbaan

Horeca

  • Snackbar

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Tennisbanen
  • All weather sportveld
  • Animatieteam (schoolvakanties)

Bungalowparken nabij Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Landgoed De Elsgraven

Landgoed De Elsgraven is een kleinschalig Landal park midden in de natuur. Ook een binnenzwembad en sport- en spelvoorzieningen ontbreken niet.

Lees meer
Vakantiepark Mölke

Het Mölke ligt pal naast de Regge. Dolle waterpret in het binnenzwembad en de indoorspeeltuin, luieren op het zandstrandje en kunt u vissen en bootje varen.

Lees meer
Vakantiepark Hessenheem

Trek er op uit om Twente te verkennen. Na terugkomst kunt u een duik nemen in het buitenzwembad of sla een balletje op de tennisbaan. Ideaal om tot rust te komen.

Lees meer
Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg staat geheel in het teken van Finland en is gelegen in het bos. Hier geen grootschalig vermaak, hier vindt u rust, stilte, natuur en een privé-sauna.

Lees meer
Buitenplaats Holten

Trek uw wandelschoenen aan en verken de natuur! Na terugkomst duikt u in het verwarmd buitenzwembad en kunt u nagenieten in de sfeervolle bungalows.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.