Parkhof Swalmen

Bent u een tuinliefhebber? Dan moet u beslist een bezoekje brengen aan Parkhof Swalmen. Deze particuliere tuin is in de loop van de jaren aangelegd, in de vorm van een park en steeds verder uitgebreid tot een oppervlakte van maar liefst 3500 m2. De tuin herbergt honderden rozen, vaste planten borders, een grote vijver en er zijn bijzondere bomen en struiken te bewonderen. Door de grote tuin slingeren paadjes, zodat u optimaal kunt genieten van de schitterende tuin. Naast de mooie en grote tuin is er ook een bezoekersruimte, die bomvol staat met heiligenbeelden, wijwaterbakjes en kruisbeelden. De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 1000 stuks. In de bezoekersruimte kunt u tevens ook een kop koffie en een stuk vlaai krijgen.

Adres: Beeselseweg 6, 6071 PM Swalmen
Website: Parkhof Swalmen

Bungalowparken nabij Parkhof Swalmen

De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

Lees meer
Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Lees meer
De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

Lees meer
Droompark Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. DroomPark Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Lees meer
Vakantiepark Heelderpeel

Vanuit vakantiepark Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Lees meer
Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas ligt aan het natuurmeer ‘Boschmolenplas’. Hierdoor is Resort Boschmolenplas perfect voor een duik- en vaarvakantie.

Lees meer
Vakantiepark de Berckt

Kinderen beleven spetterplezier in het tropische zwembad en kunnen spelen in het grote speelkasteel, terwijl u ontspant in de sauna of het Turks stoombad.

Lees meer
Landgoed Aerwinkel

Midden-Limburg barst van de mogelijkheden! Landgoed Aerwinkel is de uitvalsbasis om al dit moois te ontdekken. Zwemmen in de Maas en shoppen in Roermond.

Lees meer
Domein de Schatberg

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Lees meer
EuroParcs Resort Limburg

Op Resort Limburg kunt u zich laten verwennen in het wellness- en beautycenter. De kinderen vermaken zich in het binnenzwembad en bij de recreatie- en visvijver.

Lees meer