Parkhof Swalmen

Bent u een tuinliefhebber? Dan moet u beslist een bezoekje brengen aan Parkhof Swalmen. Deze particuliere tuin is in de loop van de jaren aangelegd, in de vorm van een park en steeds verder uitgebreid tot een oppervlakte van maar liefst 3500 m2. De tuin herbergt honderden rozen, vaste planten borders, een grote vijver en er zijn bijzondere bomen en struiken te bewonderen. Door de grote tuin slingeren paadjes, zodat u optimaal kunt genieten van de schitterende tuin. Naast de mooie en grote tuin is er ook een bezoekersruimte, die bomvol staat met heiligenbeelden, wijwaterbakjes en kruisbeelden. De collectie bestaat inmiddels uit meer dan 1000 stuks. In de bezoekersruimte kunt u tevens ook een kop koffie en een stuk vlaai krijgen.

Adres: Beeselseweg 6, 6071 PM Swalmen
Website: Parkhof Swalmen

Bungalowparken nabij

Parkhof Swalmen

De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

EuroParcs Maasduinen

Zwemmen in het binnenzwembad en in de recreatievijver met zandstrand en ontspan in de sauna. EuroParcs Maasduinen is ideaal voor een familievakantie.

Vakantiepark Heelderpeel

Vanuit vakantiepark Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.